Baffle House | Clare Cousins Architects

Baffle House high ceilings, minimal kitchen design in wood and amazing sliding doors to the garden

Chez les fondateurs de Mjölk, Toronto | MilK decoration

Chez les fondateurs de Mjölk, Toronto

Bench by Studioilse at the home of Mjölk owners, John and Juli Baker.

Maybe it’s because there’s more of a dramatic opening, but there’s something super fun about sliding doors. We rounded up ...

If we could make this work for the stairwell up to the back living room - sliding door/cabinet front. - when door is closed you can see lights on stairs. When open I sobering up hall wall art.

A small wooden barn window reveals the study next to the living room.

A wood clad extension adds extra living space to this 1960s home

Warc Studio have designed this contemporary rear extension for a house in Melbourne, Australia, that adds additional living space.

OM Townhouse, New York, 2015 - Studio Arthur Casas

Built in this ground floor flat with garden, located near Central Park, undergone a complete renovation that transformed dark compartmented spaces into an open and luminous dwelling. Only structural walls and installations from the upper.

Firminy    le salon de l'unité d'habitation

I like the idea of having a chalk board door that you can hide. This would be great for a basement room

Ladbroke Grove Modern Home in London, England, United Kingdom by… on Dwell

Ladbroke Grove Modern Home in London, England, United Kingdom by… on Dwell


More ideas
Pinterest
Search