Alanna Coburn
More ideas from Alanna
Any small, often overlooked space, can be turned into a spot for lounging. Case in point is this snug space that looks out through mullioned windows onto a swimming pool in a house in Auckland. The room features a CH25 easy chair and a CH008 coffee table, both by Hans J. Wegner for Carl Hansen & Son, and a Mags modular sofa by Hay Studios, all of which are from Auckland’s Corporate Culture and were chosen by Jay and resident Jes Wood. The vase is by New Zealand potters Bruce and ...

Any small, often overlooked space, can be turned into a spot for lounging. Case in point is this snug space that looks out through mullioned windows onto a swimming pool in a house in Auckland. The room features a CH25 easy chair and a CH008 coffee table, both by Hans J. Wegner for Carl Hansen & Son, and a Mags modular sofa by Hay Studios, all of which are from Auckland’s Corporate Culture and were chosen by Jay and resident Jes Wood. The vase is by New Zealand potters Bruce and ...

This is how we want to do our house numbers....instead of on the the house itself...

This is how we want to do our house numbers....instead of on the the house itself...

Located in Los Altos, California, Curt Cline's modern house seeks to respect the neighborhood fabric. By keeping the abode low-slung, using a few simple geometries, and the leaving the facade spare, Cline helped the structure blend in with the 1940s and 1950s structures around it. The materials—board-formed concrete and cedar slats—instill a contemporary California aesthetic.

Located in Los Altos, California, Curt Cline's modern house seeks to respect the neighborhood fabric. By keeping the abode low-slung, using a few simple geometries, and the leaving the facade spare, Cline helped the structure blend in with the 1940s and 1950s structures around it. The materials—board-formed concrete and cedar slats—instill a contemporary California aesthetic.

Duenke who is known as the person that brought the "Califonia Ranch" to St. Louis. Wanting to retain the mid-century feel, they have worked many long hours to rework and landscape the front of their residence. See the results after the jump...