Studio 1 Architects has added a brick extension with a large window to the rear of this Victorian house in London, creating a light-filled seating area clad in white-washed ash slats.

Studio 1 Architects adds brick extension with large window to London house

Studio 1 Architects' brick and glass extension to London house frames garden views. Seating is built in below the large window, while slats of white-washed ash line the walls and wrap up over the ceiling.

combo of concrete, brick and wood AL  Studio 1 Architects has added a brick extension with a large window to the rear of this Victorian house in London, creating a light-filled seating area clad in white-washed ash slats.

Studio 1 Architects adds brick extension with large window to London house

Studio 1 Architects has added a brick extension with a large window to the rear of this Victorian house in London, creating a light-filled seating area clad in white-washed ash slats.

Interior Design Ideas - Build A Desk On An Unused Wall Space To Create A Small Home Office

Interior Design Ideas - Build A Desk On An Unused Wall Space

Staircase/ work table -- Interior Design Ideas - Build A Desk On An Unused Wall Space To Create A Small Home Office

My wife absolutely loves concrete walls like this, so I have to figure out how to build one in such a way that we maintain thermal efficiency.  I'm thinking, interior shared wall (rather than exterior wall.)  I agree, there is something very alluring about raw concrete walls like this.

Architecture, Alluring Australian Beach House Design Of Sorrento Project By Mills Architects Featuring Living Room Interior Idea With White Sectional Sofa And Table: Minimalist Australian Beach House Modified in Artistic Style

Next to the kitchen in this modern house extension is a two story void over the dining area. The void was created to allow winter sunlight to fill the space. Above the windows in the dining area is a green wall that provides a touch of nature to the room.

The Park House By tenfiftyfive

Next to the kitchen in this modern house extension is a two story void over the dining area. The void was created to allow winter sunlight to fill the space. Above the windows in the dining area is a green wall that provides a touch of nature to the room.

Photo Tour Of A Beautifully Sophisticated Australian Home - UltraLinx

Photo Tour Of A Beautifully Sophisticated Australian Home

Fairbairn House | Yellowtrace

Spotlight: Australian Design News // June 2014.

Pinterest
Search