Anna Rogers
More ideas from Anna
Side view of the walnut kitchen by #HansVerstuyft | realisation by Deco-Lust #solid #wood #walnut #kitchen #naturalstone #architecture #belgian #hansverstuyftarchitecten #interieuropmaat #decolust #keuken #door #materials #beautiful #eilandje #antwerpen #westkaai #belgium by decolust

Penthouse S Westkaai Antwerp is an apartment with a natural and simple beauty, located in Kattendijkdok-Westkaai, Antwerpen, Belgium, designed by Hans Verstuyft Architecten.

Lindy and Travis decided they could only spend $500 on their initial kitchen renovation. They saved money by covering the existing countertops with concrete, tearing out the upper cabinets, repainting the lower cabinets, updating the hardware and tiling the walls themselves.

i n n o v a t e : cover existing countertops with concrete / tear out upper cabinets / paint lower cabinets / updating hardware tile walls

Brass Planter

To know more about schoolhouse brass planter, visit Sumally, a social network that gathers together all the wanted things in the world! Featuring over 62 other schoolhouse items too!