Narelle
More ideas from Narelle

A combination of panelling, tile, and natural stone creates an interesting effect in this contemporary home in the woods. Enormous floor to ceiling windows next to the tub can be cracked for fresh air.

Architects: Shaun Lockyer Architects Location: Queensland, Australia Architect In Charge: Shaun Lockyer, Jennifer Negline Area: sqm Year: 2014 Photographs: Scott Burrows Photography

Image 13 of 35 from gallery of Hinterland House / Shaun Lockyer Architects. Photograph by Scott Burrows Photography

Image 15 of 35 from gallery of Hinterland House / Shaun Lockyer Architects. Photograph by Scott Burrows Photography

Image 34 of 35 from gallery of Hinterland House / Shaun Lockyer Architects. Photograph by Scott Burrows Photography

Image 33 of 35 from gallery of Hinterland House / Shaun Lockyer Architects. Photograph by Scott Burrows Photography