Wooden frame house / a + samuel delmas, I like the concept and use of available space.

Gallery of Wooden frame house / a + samuel delmas - 13

Wooden frame house / a + samuel delmas, I like the concept and use of available space.

Door handle. Saint Benedict Chapel. 1988. Peter Zumthor. Sumvitg, Graubünden, Switzerland .

Door handle. Saint Benedict Chapel. 1988. Peter Zumthor. Sumvitg, Graubünden, Switzerland .

LEUK MET AL DIE VERSCHILLENDE BREEDTES LATTEN!!! (doorzetten in voorgevel Resysta??)

LEUK MET AL DIE VERSCHILLENDE BREEDTES LATTEN!!! (doorzetten in voorgevel Resysta??)

entry/timber battens Elwood Townhouses / McAllister Alcock Architects

Gallery of Elwood Townhouses / McAllister Alcock Architects - 10

Incorrect slat direction for sun blocking? The Courtyard House / Formwerkz Architects

Gallery of The Courtyard House / Formwerkz Architects - 11

OVal House / Elías Rizo Arquitectos Architects: Elías Rizo Arquitectos Location: Zapopan, JAL, Mexico Area: 341.0 sqm Year: 2013

Gallery of OVal House / Elías Rizo Arquitectos - 14

OVal House / Elías Rizo Arquitectos Architects: Elías Rizo Arquitectos Location: Zapopan, JAL, Mexico Area: 341.0 sqm Year: 2013

Dit mooie halftransparante scherm doet de tuin groter lijken en zorgt voor extra diepte maar ook beslotenheid. More

°°Shopping de rêve et envies de DIY°°

Dit mooie halftransparante scherm doet de tuin groter lijken en zorgt voor extra diepte maar ook beslotenheid. More

Integrated door & wall. Frameless glass rail. Apartment At Bow Quarter / Studio Verve Architects

Apartment at Bow Quarter / Studio Verve Architects

Integrated door & wall. Frameless glass rail. Apartment At Bow Quarter / Studio Verve Architects

OLA architecture studio have completed an elegant and restrained black timber extension, while restoring the former dilapidated victorian dwelling.

OLA architecture studio have completed an elegant and restrained black timber extension, while restoring the former dilapidated victorian dwelling.


More ideas
·

Sliding exterior shutters (use similar tilted slat design backed in glass for interior door to allow natural light into downstairs powder room)

Stuart Silk Architects created this Seattle, Washington, USA residence in 2012. It is a sustainable home that features a system of small ‘canals’ inspired by those found in Venice, Italy and Suzhou, China. Washington Park Hilltop Residence by Stuart Silk Architects: “Water is a theme, metaphor, and constant physical presence in this house set on a …

Washington Park Hilltop Residence by Stuart Silk Architects

Stuart Silk Architects created this Seattle, Washington, USA residence in 2012. It is a sustainable home that features a system of small ‘canals’ inspired by those found in Venice, Italy and Suzhou, China. Washington Park Hilltop Residence by Stuart Silk Architects: “Water is a theme, metaphor, and constant physical presence in this house set on a …

Pinterest
Search