Kenmore Residence

The renovation of this house saw the reconfiguration of the kitchen & living spaces to connect them to the verandah & garden below. Prior to works, the house was divided into separate living spaces connected by narrow passageways. The redesign created an open plan, modern kitchen that connects to the outdoor living space through sliding doors, as well as an informal living space that utilises the view of the garden with a wall of sashless windows. Photographer: Mindi Cooke
19 Pins433 Followers
Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Kenmore Residence | Claire Stevens Interior Design

Pinterest
Search