Toowoomba Residence

Sitting pretty amongst manicured gardens and sprawling green lawns with views down the Lockyer Valley, the Toowoomba Residence has undergone a major renovation since the owners originally purchased the property. As well as furnishing the home, we have updated cabinetry and installed an outdoor patio to keep the house feeling modern and new while taking advantage of the incredible outlook and architectural bones of the house. Photographer: Toby Scott
18 Pins422 Followers
Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Toowoomba Residence | Claire Stevens Interior Design

Pinterest
Search