The street elevation of the Courtyard House takes subtle cues from neighbouring properties, particularly in the use of the elongated brown brick.

The street elevation of the Courtyard House takes subtle cues from neighbouring properties, particularly in the use of the elongated brown brick.

In the warmer months, the doors to the courtyard are left open, giving the impression of living outdoors.

In the warmer months, the doors to the courtyard are left open, giving the impression of living outdoors.

The restrained palette of timber and clean, white surfaces continues into the bathroom.

The restrained palette of timber and clean, white surfaces continues into the bathroom.

The living areas of the courtyard level are raised higher than the rooms near the entry as the house climbs the gentle incline.

The living areas of the courtyard level are raised higher than the rooms near the entry as the house climbs the gentle incline.

Silvertop ash ceiling battens run throughout the communal spaces and extend to the external canopies.

Silvertop ash ceiling battens run throughout the communal spaces and extend to the external canopies.

A central courtyard immerses all living spaces in greenery, with access to abundant natural light and fresh air.

A central courtyard immerses all living spaces in greenery, with access to abundant natural light and fresh air.


More ideas
All about the light fixture. Malvern residence designed by Robson Rak Architects. Photography by Lisa Cohen and Mark Roper.

All about the light fixture. Malvern residence designed by Robson Rak Architects. Photography by Lisa Cohen and Mark Roper.

Courtyard House / FIGR Architecture & Design

Courtyard House / FIGR Architecture & Design

Completed in 2015 in Templestowe Lower, Australia. Images by Tom Blachford . The Courtyard House is a nod to the tradition of the Italian Palazzo and Australian courtyard house, creating the constant connection between outdoor.

2,168 Likes, 26 Comments - Aidan Anderson (@thelocalproject) on Instagram: “Tan leather, light grey wool & Rollo Ottomans  styled together in this Templestowe House by…”

2,168 Likes, 26 Comments - Aidan Anderson (@thelocalproject) on Instagram: “Tan leather, light grey wool & Rollo Ottomans styled together in this Templestowe House by…”

Aranżacje wnętrz - Kuchnia: Atlas Oktawia - Atlas Studio. Przeglądaj, dodawaj i zapisuj najlepsze zdjęcia, pomysły i inspiracje designerskie. W bazie mamy już prawie milion fotografii!

Aranżacje wnętrz - Kuchnia: Atlas Oktawia - Atlas Studio. Przeglądaj, dodawaj i zapisuj najlepsze zdjęcia, pomysły i inspiracje designerskie. W bazie mamy już prawie milion fotografii!

Residence Chang by ATELIERII | HomeDSGN, a daily source for inspiration and fresh ideas on interior design and home decoration.

Residence Chang by ATELIERII

Residence Chang by ATELIERII | HomeDSGN, a daily source for inspiration and fresh ideas on interior design and home decoration.

Gallery wall inspiration: some large prints just leaning on a long ledge, others hanging of the wall... perfect! Are you looking for unique and beautiful art photo prints (not the ones featured in this pin) to curate your gallery walls? Visit bx3foto.etsy.com and follow us on Instagram @bx3foto

Gallery wall inspiration: some large prints just leaning on a long ledge, others hanging of the wall... perfect! Are you looking for unique and beautiful art photo prints (not the ones featured in this pin) to curate your gallery walls? Visit bx3foto.etsy.com and follow us on Instagram @bx3foto

Pinterest
Search