Pinterest
Park Shops Adaptive Reuse / Pearce Brinkley Cease   Lee, Raleigh, Norht Carolina, USA

Park Shops Adaptive Reuse / Pearce Brinkley Cease + Lee

Interior separation of facade with exposed structure-----Park Shops Adaptive Reuse / Pearce Brinkley Cease Lee, Raleigh, Norht Carolina, USA

Hughes Warehouse Adaptive-Reuse / Overland Partners

Gallery of Hughes Warehouse Adaptive Reuse / Overland Partners - 2

Image 2 of 22 from gallery of Hughes Warehouse Adaptive Reuse / Overland Partners. Photograph by Dror Baldinger, AIA

Norman Foster, Daniel Libeskind, and More Create Modern Architecture with Adaptive Reuse Photos | Architectural Digest

Norman Foster, Daniel Libeskind, and More Breathe New Life Into 10 Old Structures

Convent de Sant Francesc remodeled by architect David Closes is a church located in Santpedor, Spain. Built between 1721 and 1729 by Franciscan priests the church was long abandoned and its convent.

Adaptive Reuse: From Derelict Pig Barn to Modern House

Adaptive Reuse: From Derelict Pig Barn to Modern House

Buy a ruin. 'Unser S(ch)austall' by Naumann Architektur and 'Dovecote Studio' by Haworth Tompkins (via Dezeen).

Moritzburg Museum Extension by Niento Sobejano Arquitectos

Convent de Sant Francesc by David Closes

Architecture: Moritzburg Museum Extension by Nieto Sobejano Arquitectos: “.an extension to a museum inside a ruined castle.The architects inserted the extension above the century stonework of the Moritzburg Museum.

Architect turns old cement factory into incredible fairytale home – and the interior will blow you away

Architect turns old cement factory into incredible fairytale home - and the interior will blow you away

Adaptive reuse. Dialogue between the old and new

Giuseppe (called Mao) Benedetti · Project for the restoration and enhancement…

Selexyz Dominicaner Bookstore, Maastricht, Netherlands. Merkx+Girod Architecten. In Maastricht, the location demanded a completely different approach; the development of 1200m2 shopping space in an available area of 750m2 floor space. The solution is a multi-level, monumental, black, walk-in bookcase situated asymmetrically in the church. The project won the 2007 Lensvelt de Architect interior design award.

Librería Selexyz-Dominicanen // Merkx+Girod // Maastricht, The Netherlands

Norman Foster, Daniel Libeskind, and More Create Modern Architecture with Adaptive Reuse Photos | Architectural Digest

Norman Foster, Daniel Libeskind, and More Breathe New Life Into 10 Old Structures

Architecture:  mix of manufacturing building + modern design    http://inhabitat.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/10/HSK-arc-light-co-loft-1.jpg

HKS Architects' Renovated Warehouse Earns San Francisco's First LEED for Homes Mid-rise Gold Certification

Located in the South End Historic District, the recently completed 178 Townsend project added four stories and 94 rental housing units behind the edifice of the former Arc Light Company Station B building.

Barn Wood - Atrium Courtyard - Adaptive Reuse - Modern Industrial - Historic Restoration

Adaptive Reuse - Modern Industrial - Historic Restoration

Federal Center South Building 1202 Designed by XGF Architects, In Seattle, Washington,

T FALL TRAVEL - T Magazine The Secret Capital of France Historic Fort Saint-Jean, built in the 17th-century by Louis XIV and recently renovated by the architect Roland Carta, is now part of the Museum of European and Mediterranean Civilizations.:

T FALL TRAVEL - T Magazine The Secret Capital of France Historic Fort Saint-Jean, built in the by Louis XIV and recently renovated by the architect Roland Carta, is now part of the Museum of European and Mediterranean Civilizations.

NHDRO - South Bund district of Shanghai, a former 1930s Japanese army headquarters is transformed into a boutique hotel

Chinese architects NHDRO have transformed this disused Japanese army headquarters in Shanghai into a hotel, maintaining the building’s stripped concrete and brick walls while adding a new Corten steel extension on the roof.

Heritage preservation and adaptive reuse of historic warehouse provides new offices and showrooms, with central café in large atrium

The historic Saatchi & Saatchi office building gets a seismic refit and a lively new social hub