The Look & Like - Aesop Store Opening - Luitpoldblock München - created via http://pinthemall.net

The Look & Like - Aesop Store Opening - Luitpoldblock München - created via http://pinthemall.net

Aesop Emporium's interior, with lighting designed by .PSLAB. This is in Melbourne, and all the wood is Australian spotted gum.

Aesop Emporium's interior, with lighting designed by .PSLAB. This is in Melbourne, and all the wood is Australian spotted gum.

torafu architects sets tokyo's aesop store within a laboratory setting - created via http://pinthemall.net

torafu architects sets tokyo's aesop store within a laboratory setting - created via http://pinthemall.net

Gallery - 1 Aesop Stores that Revitalize Architectural Simplicity - 1

Gallery of 9 Aesop Stores that Revitalize Architectural Simplicity - 1

Gallery - 1 Aesop Stores that Revitalize Architectural Simplicity - 1

aesop stores in japan by shinichiro ogata of simplicity designboom

aesop stores in japan by shinichiro ogata of simplicity designboom

so many things are right about this (even though this is a store).  chevron wood floors, round basin sink, the weathered ladder, the soft, subdued teal on the walls... sigh

so many things are right about this (even though this is a store). chevron wood floors, round basin sink, the weathered ladder, the soft, subdued teal on the walls... sigh

Aesop Store Stockholm. Photo by Ludger Paffrath. Artist Lies-Marie Hoffman.

Aesop Store Stockholm. Photo by Ludger Paffrath. Artist Lies-Marie Hoffman.

paris: aesop store opening [377 sq.ft.] ground floor space of a modest low-rise structure built in 1925, the interior has been designed by the company's in-house design team. as with all of aesop's stores, the setting takes cues from the surrounding area, once distinctly rural and dotted with farms, vineyards and stone quarries. this resulted in the ample use of a compatible range of natural materials, such as stone marble and metal.

paris: aesop store opening

paris: aesop store opening [377 sq.ft.] ground floor space of a modest low-rise structure built in 1925, the interior has been designed by the company's in-house design team. as with all of aesop's stores, the setting takes cues from the surrounding area, once distinctly rural and dotted with farms, vineyards and stone quarries. this resulted in the ample use of a compatible range of natural materials, such as stone marble and metal.

Pinterest
Search