Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Combi Camp Valley (2009) demonstration video (2/3) - YouTube

3

Combi-camp, kijkje in de wagentent. Slapen doen we in de wagen, geen kou van onder, want de bagage ligt onder het bed. Het vaste bed met lattenbodem van 160 x 220 cm, slaapt heerlijk! Voelt aan als een gezellige bedstee. Overbodig te zeggen dat het fleurige tapijt op de wagendeksel niet standaard is, dat is neutraal beige en wij houden van paars...

8

Combi-camp. Het opzetten is eenvoudig. Na het waterpas zetten, trek je de imperiaal naar de grond. Het wagendeksel volgt dan met daaraan vast de hele wagentent. Zie volgende foto.

1

Combi Camp vouwwagens - Vouwwagen met klasse

2

Combi-Camp Country vouwwagen| vouwwagens

5
1

Indeling van de Combi-camp. Als het wat kouder is kun je ook heerlijk in de wagentent zitten. De deksel van de vouwwagen is het vloertje van de wagentent. Omdat die iets van de grond ligt, omdat de imoeriaal er nog onder ligt, is die niet zo koud aan de voeten.

3

Combi-camp. Bij mooi weer kan je de zijstukken en de voorwand van de voortent er uit laten. Zo heb je een heerlijke luifel.

3
1

Combi-camp. De superkeuken, die je niet van de wagen af hoeft te tillen. Driepits gasstel en megakoelbox, die op elektra, op gas of onderweg op de accu van de auto werkt. Standaard zaten er mandjes in de keuken, wij hebben er lades en een klep in gemaakt.

6
2
2

Combi Camp Valley (2009) demonstration video (1/3) - YouTube

2

Korte film over het opzetten van een Combi-camp