Slovakian house by JRKVC features a glazed gable wall

Slovakian house by JRKVC features a glazed gable wall

IST-Family House / JRKVC Interesting way to take a typology and make it contemporary. I liked that the fence angles matched the angle of the roof.

Gable wall conceals double-height atrium in Austin home by Design Hound

Gable wall conceals double-height atrium in Austin home by Design Hound

Design Hound has completed an Austin home with light-toned facades, designed to help to create a "soft transition" into the residence's bright interior.

This small family chapel in rural Austria by Gerhard Sacher has a white concrete shell and gables, which frame views of the rolling countryside

Gerhard Sacher's white concrete chapel has glazed gables

This small family chapel in rural Austria by Gerhard Sacher has a white concrete shell and gables, which frame views of the rolling countryside

Mortehoe House by McLean Quinlan Architects

Mortehoe House by McLean Quinlan Architects

Weathered Cedar cladding on contemporary barn with glass link and glazed gable end with overhang                                                                                                                                                                                 More

Weathered Cedar cladding on contemporary barn with glass link and glazed gable end with overhang More

A gabled wall provides the entrance to this holiday home in a Swedish coastal village, which also features rooms arranged around a garden and cherry tree

Maka Arkitektur completes contemporary Swedish courtyard house

A gabled wall provides the entrance to this holiday home in a Swedish coastal village, which also features rooms arranged around a garden and cherry tree

Cam: So I'm keen on a low maintenance cladding. I like this recessed idea with timber which softens the exterior. But I imagine the lateral walls fade differently to the back wall which I don;t like the idea of - fussy eh!

Cam: So I'm keen on a low maintenance cladding. I like this recessed idea with timber which softens the exterior. But I imagine the lateral walls fade differently to the back wall which I don;t like the idea of - fussy eh!

Perforated Screen as skylight - Cortens  Attention to Detail  Kew House by Piercy & Company

Weathered steel sits beside ageing brickwork at Kew House in London

Piercy & Company has slotted a house behind an old stable facade in London, creating a pair of rusty gable walls with a glazed stairwell in between.

Weathered steel sits beside ageing brickwork at Kew House in London

Piercy & Company has slotted a house behind an old stable facade in London, creating a pair of rusty gable walls with a glazed stairwell in between.

Pinterest
Search