black doors with white trim.  black tile for the filler around the white... would be what touches the door threshold the closet threshold and the wall (and the whole inside of the closet) then a strip of white, then black and grey and inner field of white?

black doors with white trim. black tile for the filler around the white... would be what touches the door threshold the closet threshold and the wall (and the whole inside of the closet) then a strip of white, then black and grey and inner field of white?

Thackeray Estates has just obtained planning permission to renovate the historic Dover House, a former Victorian hotel dating back to 1895, into the Southbank’s most luxurious boutique apartment scheme. The new £16 million ultra-prime project will provide nine luxury apartments priced from £1million – launching through agent Jackson Stops in September 2014 (in terms of £ …

Thackeray Estates has just obtained planning permission to renovate the historic Dover House, a former Victorian hotel dating back to 1895, into the Southbank’s most luxurious boutique apartment scheme. The new £16 million ultra-prime project will provide nine luxury apartments priced from £1million – launching through agent Jackson Stops in September 2014 (in terms of £ …

20 Long Corridor Design Ideas Perfect for Hotels and Public Spaces | http://www.designrulz.com/design/2015/12/20-long-corridor-design-ideas-perfect-for-hotels-and-public-spaces/

20 Long Corridor Design Ideas Perfect for Hotels and Public Spaces | http://www.designrulz.com/design/2015/12/20-long-corridor-design-ideas-perfect-for-hotels-and-public-spaces/

Firm: Jeffrey Beers International. Project: Renaissance New York Midtown Hotel. Photography by Eric Laignel.

Firm: Jeffrey Beers International. Project: Renaissance New York Midtown Hotel. Photography by Eric Laignel.

A iluminação com arandelas altas fez toda a diferença para esse corredor comprido e todo fechado. Interessante como a luz vai do teto até o chão formando linhas e como se intercalam, diminuindo assim a sensação de profundidade.

A iluminação com arandelas altas fez toda a diferença para esse corredor comprido e todo fechado. Interessante como a luz vai do teto até o chão formando linhas e como se intercalam, diminuindo assim a sensação de profundidade.

Pinterest
Search