The $180-million makeover that will turn the Financial District's hulking, impenetrable Macy's mass of brick into a welcoming, open plaza called The...

The $180-million makeover that will turn the Financial District's hulking, impenetrable Macy's mass of brick into a welcoming, open plaza called The...

BRABBU Design Forces - Contemporary Home Furniture Contract hotel with golden pendant light, hotel lobby in Brasil. Find more Home Inspiration Furniture ideas at http://www.brabbu.com/en/inspiration.php

BRABBU Design Forces - Contemporary Home Furniture Contract hotel with golden pendant light, hotel lobby in Brasil. Find more Home Inspiration Furniture ideas at http://www.brabbu.com/en/inspiration.php

Simeone Deary Design Group > Projects > Loews Hotels > IL More inspirations here: http://www.brabbu.com/en/inspiration-and-ideas/

Simeone Deary Design Group > Projects > Loews Hotels > IL More inspirations here: http://www.brabbu.com/en/inspiration-and-ideas/

The lounge area here makes good use of mixed seating and is defined as an area by the change in flooring - works well in a large open plan space!

The lounge area here makes good use of mixed seating and is defined as an area by the change in flooring - works well in a large open plan space!

Hotel lobbies, museums and other buildings that are available to the general public pretty much all have them. I’m of course referring to the oh so common restroom. Whenever nature calls and we need t

Hotel lobbies, museums and other buildings that are available to the general public pretty much all have them. I’m of course referring to the oh so common restroom. Whenever nature calls and we need t

strong materials, clean lines. for the area behind the desk, it may work to stagger something like the lattice w/ the stone in order to create side entrances to the concierge/security storage area w/o the visitor getting a direct view into that back room.

strong materials, clean lines. for the area behind the desk, it may work to stagger something like the lattice w/ the stone in order to create side entrances to the concierge/security storage area w/o the visitor getting a direct view into that back room.

Pinterest
Search