Gimana anak rajin mandi kalo handuk nya aja masih pake yang model kotak, ketinggalan jaman ! Pake handuk cuddlerobe dong ..

Gimana anak rajin mandi kalo handuk nya aja masih pake yang model kotak, ketinggalan jaman ! Pake handuk cuddlerobe dong ..

DONG YANG MODEL TECHNOLOGY CO., LIMITED|Servo|Brushless motor|Speed controller|Propeller|Multi-Rotor Brushless Motor|Gimbal Brushless Motor|Multicopter|FPV VideoTX RX|RC accessories

DONG YANG MODEL TECHNOLOGY CO., LIMITED|Servo|Brushless motor|Speed controller|Propeller|Multi-Rotor Brushless Motor|Gimbal Brushless Motor|Multicopter|FPV VideoTX RX|RC accessories

MODELER:  Lee Zhen Yang   MODEL TITLE:  nu AGE Gundam   MODIFICATION TYPE:  kit bash, custom details, custom color scheme   KITS USED: HG 1...

MODELER: Lee Zhen Yang MODEL TITLE: nu AGE Gundam MODIFICATION TYPE: kit bash, custom details, custom color scheme KITS USED: HG 1...

DONG YANG MODEL TECHNOLOGY CO., LIMITED|Servo|Brushless motor|Speed controller|Propeller|Multi-Rotor Brushless Motor|Gimbal Brushless Motor|Multicopter|FPV VideoTX RX|RC accessories

DONG YANG MODEL TECHNOLOGY CO., LIMITED|Servo|Brushless motor|Speed controller|Propeller|Multi-Rotor Brushless Motor|Gimbal Brushless Motor|Multicopter|FPV VideoTX RX|RC accessories

Summer 2014 Collection | Photo Edmond Yang | Model Rachana & Hans Christian | Dress #shervinnajafpour  | Oslo, Norway

Summer 2014 Collection | Photo Edmond Yang | Model Rachana & Hans Christian | Dress #shervinnajafpour | Oslo, Norway

Assalaamualaikum..   Siyes cantik kan tudung yang model ni pakai..     Ekceli, tu bukan shawl..tapi tudung 4 segi biasa..  Teringin plak ras...

Assalaamualaikum.. Siyes cantik kan tudung yang model ni pakai.. Ekceli, tu bukan shawl..tapi tudung 4 segi biasa.. Teringin plak ras...

Summer 2014 Collection | Photo Edmond Yang | Model Rachana & Hans Christian | Dress #shervinnajafpour  | Oslo, Norway

Summer 2014 Collection | Photo Edmond Yang | Model Rachana & Hans Christian | Dress #shervinnajafpour | Oslo, Norway

*picture sent* direspon sama dia "cantiknyaaaaaaa <3" i asked him "A, aku bagusnya pake yang model mana? Yang model biasa atau yg itu?" And he said "both of them. Kamu cantik pake apa aja" i can't help to falling in love with him jadinya kan ya kalau hampir tiap hari dibahagiain hatinya gini :'')

*picture sent* direspon sama dia "cantiknyaaaaaaa <3" i asked him "A, aku bagusnya pake yang model mana? Yang model biasa atau yg itu?" And he said "both of them. Kamu cantik pake apa aja" i can't help to falling in love with him jadinya kan ya kalau hampir tiap hari dibahagiain hatinya gini :'')

MODELER:  Lee Zhen Yang   MODEL TITLE:  nu AGE Gundam   MODIFICATION TYPE:  kit bash, custom details, custom color scheme   KITS USED: HG 1...

MODELER: Lee Zhen Yang MODEL TITLE: nu AGE Gundam MODIFICATION TYPE: kit bash, custom details, custom color scheme KITS USED: HG 1...

Pinterest
Search