bcho architects / hanil visitor center, pyeong-ri, maepo-eup, danyang-gun

Gabion walls @ Hanil Visitors Center Guest House - Bcho architects - deep rough texture with crisp penetrations at fenestration

gabion wall beam insert detail http://www.gabion1.com

Image 17 of 21 from gallery of Split House / Alma-nac. Photograph by Jack Hobhouse

Rammed earth wall with three colors of material interwoven. this is just naturally beautiful

Rammed earth wall with three colors of material interwoven. This is just naturally beautiful!

Hanil Cement Visitors Center and Guesthouse by BCHO Architects Associates

Hanil Cement Visitors Center and Guesthouse by BCHO Architects Associates

Mona Heavy Metal Retaining Wall and Oyster Mausoleum. Project led by Ross Brewin and Kit Wise from MADA (Monash) and created by students. A rammed earth wall to represent the indigenous soils of Tasmania topped with crushed dolerite. Striations formed by recycled concrete, crushed oyster shells and black oxide. When the oysters used to filter the toxins from the Derwent River die they are encased in concrete or resin and inserted into the mausoleum wall. Photo Bo Wong // Design Satellite

Rammed earth wall: represent the indigenous soils of Tasmania topped with crushed dolerite. Striations formed by recycled concrete, crushed oyster shells and black oxide.

Presidents Medals: Culzean Hydropath

President’s Medals Student Awards are considered the most prestigious and long-lasting awards in architectural education in the world.

Pinterest
Search