Francis Chui
More ideas from Francis
Toronto firm Studio AC has transformed a cramped local residence into a light-filled, spacious interior with natural stone and pale wood throughout.

Toronto firm Studio AC has transformed a cramped local residence into a light-filled, spacious interior with natural stone and pale wood throughout.

It might look complicated, but Studio DB's Britt and Damian Zunino, the duo behind this stunning bathroom space, say transitioning tiles to wooden floorboards is surprisingly straightforward. "The first step is getting your contractor on board, but the actual work isn't that complicated," they told MyDomaine.   Photo courtesy Preston Schlebusch for The New York Times #design #interior #home #tiletransitioning #mydomaine #bathroom

It might look complicated, but Studio DB's Britt and Damian Zunino, the duo behind this stunning bathroom space, say transitioning tiles to wooden floorboards is surprisingly straightforward. "The first step is getting your contractor on board, but the actual work isn't that complicated," they told MyDomaine. Photo courtesy Preston Schlebusch for The New York Times #design #interior #home #tiletransitioning #mydomaine #bathroom

The architects replaced the original, carpeted stairway with one built from black walnut. “[The goal] was to mirror a large tree that had to be felled in the garden before the project started,” Webster explains. “The staircase rises up through the building, with the branches being the landings that reach out to the different rooms.” Tom Dixon lights hang at the center of the stairs.

The architects replaced the original, carpeted stairway with one built from black walnut. “[The goal] was to mirror a large tree that had to be felled in the garden before the project started,” Webster explains. “The staircase rises up through the building, with the branches being the landings that reach out to the different rooms.” Tom Dixon lights hang at the center of the stairs.

Circular mirrors adhere to the inner walls of a skylight above the dining area, bouncing light and bringing the room yet more illumination.

Circular mirrors adhere to the inner walls of a skylight above the dining area, bouncing light and bringing the room yet more illumination.

The lower level is distinguished by stained concrete flooring. In the hallway,  a Molded Plastic Chair by Charles and Ray Eames for Herman Miller offers a place for the residents  to remove their coats and shoes.

The lower level is distinguished by stained concrete flooring. In the hallway, a Molded Plastic Chair by Charles and Ray Eames for Herman Miller offers a place for the residents to remove their coats and shoes.