Boxhome is a small, residential project in Oslo by Norwegian architects Rintala Eggertsson.
Boxhome by Rintala Eggertsson Architects - Dezeen
BoxHome  Architects: Sami Rintala Location: Oslo, Norway Work Group: Sami Rintala, Dagur Eggertson, John Roger Holte, Julian Fors Area: 19.0 sqm Year: 2007
From the sitting room you can see into the bedroom, with its strip of window in the ceiling.
BOXHOME Oslo, Norway, 2007 [RINTALA EGGERTSSON ARCHITECTS]
Sami Rintala|Box Home|Interior
As a conceptual project by Rintala Eggertsson Architects, the BOXHOME is a mini minimalist creation that covers the basics, but not much more. Built to be ultra-energy efficient, the BOXHOME is a 19-square-meter home with four rooms covering the basics of most homes: dining room, living room, bathroom and bedroom.
Boxhome by Rintala Eggertsson Architects - Dezeen www.dezeen.com450 × 547Search by image boxhome-by-rintala-eggertsson-architects-abitare_1.jpg. Finally, and most importantly, the goal has been to make a peaceful small home, ...
Boxhome - Sami Rintala
Boxhome

More ideas
This will definitely be a room in my house
Galeria - BoxHome / Rintala Eggertsson Architects - 11
BoxHome, Oslo, Norway by Sami Rintala | via  In the North all...
Une maison de 19 m² - ArchiDesignClub by MUUUZ - Architecture & Design
boxhome dining room
Rintala Eggertsson Architects — Boxhome — Print — Europaconcorsi
boxhome, rintala eggertsson architecture, norway, tiny house design, micro house, green building, sustainable architecture
Boxhome is a small, residential project in Oslo by Norwegian architects Rintala Eggertsson. The 19 square metre dwelling is described by the architects as being "a peaceful small home, a kind of urban cave". It is constructed using a timber frame and is clad in aluminium. Internally, a different species of wood was chosen for More
BoxHome / Sami Rintala
Boxhome is a small, residential project in Oslo by Norwegian architects Rintala Eggertsson. The 19 square metre dwelling is described by the architects as being "a peaceful small home, a kind of urban cave". It is constructed using a timber frame and is clad in aluminium. Internally, a different species of wood was chosen for More
Pinterest
Search