Faites rentrer la lumière

Faites rentrer la lumière

VILLA G - Situated on a hill above the wetlands edging the fjord just outside the Danish town Randers, Villa G is an interpretation of traditional Danish brickwork.--maybe paint the inside of the window seat walls

Raked ply ceiling within the master bedroom. Hill House site progress. @adarchitecture @surfview_builders #adarchitecturehillhouse #torquay

Raked ply ceiling within the master bedroom. Hill House site progress. @adarchitecture @surfview_builders #adarchitecturehillhouse #torquay

A newbuild in Gibbston Valley is a lesson in pared-back simplicity - Homes To Love

A newbuild in Gibbston Valley is a lesson in pared-back simplicity - Homes To Love

Saw tooth building, glass garage door, suspended lighting tracks, plywood ceiling, polished concrete floor, clerestory

A Civilized Factory by Burr & McCallum Architects

Saw tooth building, glass garage door, suspended lighting tracks, plywood ceiling, polished concrete floor, clerestory

How to style a long living room to incorporate a tv and shelving

10 Super Bowl-Worthy Media Rooms

Pinterest
Search