Swing Time - Home Tour: This Minimal, Modern Hawaiian Home Is The Epitome of Chic - Photos

Swing Time

Designer Nicole Hollis balances nature and contemporary style in this chic family home.

Decorative screen for outdoor dining area

Decorative screens are a gorgeous way to create a connection between spaces, flood an area with light, or add interest to your living and entertaining zones.

...this open-plan kitchen/living room area has spun traditional interior design on its head with a wooden roof and shiny white flooring.

Overall like this look, but the floor is again similar idea with concrete and wood. Like the exposed brick wall and the high windows

Sheer silk curtains will sit perfectly along the back opening of Nelly and Warren's home, complimenting the view of their backyard. Hawthorn House /Chan Architecture

Gallery of Hawthorn House / Chan Architecture - 2

Image 2 of 13 from gallery of Hawthorn House / Chan Architecture. Photograph by Folded Bird Photography – Brendan Finn

The Brentwood Residence is a project by Studio William Hefner. The house is a modern project that takes full advantage of outdoor living with several entertainment areas outdoors. Large sliding glass doors make it even easier to integrate indoor and outdoor living, also allowing a lot of natural light inside the house.

The Brentwood Residence is a project by Studio William Hefner. The house is a modern project that takes full advantage of outdoor living with several entertainment areas outdoors. Large sliding glass doors make it even easier to integrate indoor and outdo

2,185 square feet 1 Story 3 Bedroom 2.5 Bathroom

Floor Plan - like how the living areas are a 'separate' area.

max_p1alasgbil72914dt1j431uom197r3 - Copy.jpg

Martis Modern Mountain Home by Ward Young Architecture

Pavillion style http://www.davidmccoyhomes.com.au/floorplans/Pavillion-4---Plan.jpg

Love, though would add some space and make utility a mudroom/laundry and hide the walk in pantry. bedroom 2 would be my study/arts and crafts room. get rid of small courtyard and redesign the master.

Pinterest
Search