Koos Foeken
More ideas from Koos
Michael Henessey

The bench is supported by custom steel brackets that are anchored to the concrete retaining wall. I've attached a detail for your reference. The design intent was to emphasize a floating plane of wood, rather than bringing attention to the connection.

love the serving area between kitchen and dining area.  with lots of storage

Great example of pass-through from the dining side. [By expanding onto the old porch, the pre-‚Äčrenovation exterior window became a pass-through from the kitchen to the new breakfast room;

To create an airy and nice place to work, without any excesses, for the finance and accountancy department: that was our task. As to not get trapped in the conventional office set-up, we decided to create a square-like atmosphere, by surrounding the space with houses. These houses in fact act as storage space, meeting room, archive etc. By fully respecting the white interior, the warm contrast between the carpet flooring and the oak of the doors and cabinets is truly enhanced.

To create an airy and nice place to work, without any excesses, for the finance…

medir architetti / recupero di una dimora storica in un borgo dell'alto molise, miranda:

medir architects / recovery of a historic home in a suburb of the high Molise, miranda / medir architetti / recupero di una dimora storica in un borgo dell'alto molise, miranda