Larissa Mullan
More ideas from Larissa
Our Hawthorn project was all about creating functionality and form within the limitations of a small space. We retained the car park and created a contemporary alfresco entertaining area with an extended view onto the adjacent parklands through the sliding gate. Big thank you to our clients and the team @signature_landscapes

Our Hawthorn project was all about creating functionality and form within the limitations of a small space. We retained the car park and created a contemporary alfresco entertaining area with an extended view onto the adjacent parklands through the sliding gate. Big thank you to our clients and the team @signature_landscapes

House Doctor rug and seagrass basket available from Immy and Indi | @frukleppa

House Doctor rug and seagrass basket available from Immy and Indi | @frukleppa