Liesel FitzGerald

Liesel FitzGerald

Liesel FitzGerald
More ideas from Liesel
This pared-back holiday home on the Swedish island of Gotland by Tham & Videgård Arkitekter provides a retreat for three generations of a family

This pared-back holiday home on the Swedish island of Gotland by Tham & Videgård Arkitekter provides a retreat for three generations of a family

Studio 1 Architects' brick and glass extension to London house frames garden views

Studio 1 Architects' brick and glass extension to London house frames garden views

A large floor-to-ceiling window with thick black frames lets plenty of natural light into the home, and views of the trees add to the feeling of being in a forest.

A large floor-to-ceiling window with thick black frames lets plenty of natural light into the home, and views of the trees add to the feeling of being in a forest.

Home 09 is a minimalist house located in Holland, designed by Studio i29. The two-story residence uses a minimalist approach in both its construction and layout. Plywood is freely used throughout the interior as a tool to unite the spaces together. There are large panoramic windows that sprawl the perimeter of the home in order to extract as much natural lighting as possible. As a compliment to the plywood, black was used as a color for the furniture, fixtures, and other accents. (5)

Home 09 is a minimalist house located in Holland, designed by Studio i29. The two-story residence uses a minimalist approach in both its construction and layout. Plywood is freely used throughout the interior as a tool to unite the spaces together. There are large panoramic windows that sprawl the perimeter of the home in order to extract as much natural lighting as possible. As a compliment to the plywood, black was used as a color for the furniture, fixtures, and other accents. (5)

Four volumes repeated in sequence and inscribed in a regular pattern compose Artelabo's Quiet House, located on tiny plot of land with a gorgeous view on the Hérault Valley #window #view

Four volumes repeated in sequence and inscribed in a regular pattern compose Artelabo's Quiet House, located on tiny plot of land with a gorgeous view on the Hérault Valley #window #view

Nice large window in the living-room giving a panoramic view of the garden | More photos http://petitlien.fr/6eh7

Nice large window in the living-room giving a panoramic view of the garden | More photos http://petitlien.fr/6eh7