Exterior siding detail - connection to substrate, countersunk screws and angled slope of horizontal boards

these wood slats are utilitarian in the way they are connected to the substrate — countersunk screws — but note the care in angling the top of the projecting pieces, so water sheds off the wood.--- contemporary exterior by Fougeron Architecture FAIA

Private Residence | Atrium Lights and David Mikhail Architects - feature timber wall with wall wash lighting

Ambientes decorados com LEDs

Private Residence Atrium Lights and David Mikhail Architects - feature timber wall with wall wash lighting

Sulwhasoo Flagship Store by Neri&Hu

Delicate brass framework dividesNeri&Hu's Sulwhasoo store

Sulwhasoo Flagship Store by Neri&Hu, Seoul, South Korea Part of the facade and the interior composed of brass rods lattice creates a see-thorugh surface.

Mim Design worked through the interior design & planning process.Carefully curated interiors melding the architecture with interior detailing was paramount.

Mim Design worked through the interior design planning process.Carefully curated interiors melding the architecture with interior detailing was paramount.

Garden chapel by AZL Architects | www.grandjohnson.com

Garden chapel by AZL Architects features semi-transparent walls and a butterfly roof (Dezeen)

Chinese studio AZL Architects designed Nanjing Wanjing Garden Chapel for a riverbank site in Wanjing, China. Garden, a park in the city of Nanjing, where it hosts weddings and other religious services.


More ideas
AZL architects builds the nanjing wangjing chapel out of symmetry and light

Chinese studio AZL Architects designed Nanjing Wanjing Garden Chapel for a riverbank site in Wanjing, China. Garden, a park in the city of Nanjing, where it hosts weddings and other religious services.

Australian Interior Design Awards

The project was recently announced winner of the WAN Color in Architecture Award 2016 and was chosen for its use of color as a key element throughout the 3

Ivanhoe Grammar School by McBride Charles Ryan, Melbourne – Australia » Retail Design Blog

Gallery of Ivanhoe Grammar Senior Years & Science Centre / McBride Charles Ryan - 6

Ipe wooden slats screening detail

Lovely corner detail from Grounded LLC (landscape architecture in Charlottesville, VA)

The Cooper Union for the Advancement of Science and Art / Morphosis Architects

The Cooper Union for the Advancement of Science and Art / Morphosis Architects

Gallery of Design Strategy & Research Center / THE_SYSTEM LAB - 4

Gallery of Design Strategy & Research Center / THE_SYSTEM LAB - 4

Completed in 2015 in Yangsan-si, South Korea. Images by Yongkwan Kim. The characteristics of space where people like Andy Warhol, Jackson Pollock, The Beatles, and Steve Jobs who delivered innovative thinking and.

rhythm architecture

lyons has completed 'john curtin school of medical research', a research laboratory designed to enhance interactivity and collaborative research.

Pinterest
Search