Venice House. (n.d.). Retrieved February 26, 2017, from http://www.sebastianmariscal.com/venice/7ul4bxlfw0m6yvyxkrvog895wivw11

Venice House. (n.d.). Retrieved February 26, 2017, from http://www.sebastianmariscal.com/venice/7ul4bxlfw0m6yvyxkrvog895wivw11

The Mullins residence is an existing single storey Victorian home which was extensively renovated and extended over a single level to accommodate a growing

The Mullins residence is an existing single storey Victorian home which was extensively renovated and extended over a single level to accommodate a growing

A narrow hallway leading to the backyard was turned into a practical yet pretty internal laundry.: [object Object]

A narrow hallway leading to the backyard was turned into a practical yet pretty internal laundry.: [object Object]

Het Atelier - Interieur (Hooglede, West-Vlaanderen) | project: Top renovatie woning Nieuwpoort – project for sale

Het Atelier - Interieur (Hooglede, West-Vlaanderen) | project: Top renovatie woning Nieuwpoort – project for sale

This built-in wood window seat takes advantage of the light from the tall windows and looks out onto the backyard. There's also hidden storage underneath the upholstered cushion.

A Wood Extension Creates Extra Living Space In This Australian House

This built-in wood window seat takes advantage of the light from the tall windows and looks out onto the backyard. There's also hidden storage underneath the upholstered cushion.

Pinterest
Search