Munro St Renovation and Extension

This home was originally a two storey, however the upstairs and downstairs have been reversed. The living areas on the top storey have been relocated to the ground floor to better suit the lifestyle requirements of the owners. The entire house has been refurbished and now has an open and spacious feel. A fantastic alfresco area has also been added so that this house has now come of age for the modern family.
16 Pins6 Followers
Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Munro St - contemporary - Exterior - Perth - Nulook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes


More ideas
Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Lathlain - contemporary - Kitchen - Perth - Nulook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Gallery | NuLook Homes

Island and overhead bench

Island and overhead bench

Pinterest
Search