Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Lingerie Zone, Lingerie Luxury and more!

S.W.

S.W.

Britney Spears, Height: 5' 4", born December 2, 1981 in McComb, MS, is an American singer and actress. Website http://www.britneyspears.com/ Twitter https://twitter.com/britneyspears Instagram https://instagram.com/britneyspears Facebook https://www.facebook.com/britneyspears/

♔LAYA♔ATMOSPHERE FASHION♔

Natalia Mikhailovna Vodianova është modele, filantropiste dhe aktore Ruse. Ajo është e njohurë si simbol dhe fytyrë e brendit Calvin Klein. Nga Puhia.com: Puhia.com LifeStyle Portal http://puhia.com/?nav=100#ixzz300Bt6unL Follow us: @Puhia.com on Twitter | Puhiacom on Facebook