Explore Toch Voelt, Bevrijd Door and more!

Explore related topics

Nu haar man is overleden staat Hilma er alleen voor. Het valt haar zwaar om in de dagen voor de Tweede Wereldoorlog het hoofd boven water te houden. Toch voelt Hilma zich vooral bevrijd door de dood van haar manisch depressieve man. De angst dat haar dochter Signe zijn aandoening heeft geërfd laat haar ook na zijn dood niet los.

In het kader van de net gestarte Tour de France...Mocht je je afvragen waarom jij je soms toch zo moe voelt.... Dit plaatje uit Love Mama! geeft misschien het antwoord Meer pagina's van Love Mama zien? Bekijk hier het inkijkexemplaar: http://www.uitgeverijsnor.nl/pages/snor/shop/viewpost%20-%20boeken?postid=456

Barbara Stok - Over de levensgenieter die haar angst voor de dood wil verdrijven / Mooie en grappige strip over Barbara, die zich meer dood dan levend voelt bij haar baan en zich daardoor bezig gaat houden met existentiële levensvragen. / KL

Als Mandy met haar vader naar een nieuw huis in bedford, midden in een donker bos gaan wonen omdat haar vader en Sally samen willen wonen krijgt Mandy ook een stiefbroer die ze eerst niet mag maar later gaat ze hem toch wel aardiger vinden. In het huis is weinig licht en zat daarom vol met schaduwen. Ze voelt zich niet op haar gemak en ze vindt het heel griezelig.

Myrna lijdt aan ms. Toch probeert ze zo onafhankelijk mogelijk te functioneren. Als er een nieuwe liefde in haar leven komt, voelt ze zich beter dan ooit. Maar dochter Josje is niet gecharmeerd van haar moeders nieuwe vriend. Ze trekt bij Myrna in, om voor haar te zorgen. Zegt ze. Al snel neemt ze het hele huishouden over. De familieband wordt aangetrokken; strak en knellend. Dan wordt er in haar tuin een dode vrouw gevonden...

Kaylee heeft borderline. Dankzij haar vriendje Thierry voelt ze zich iets zelfverzekerder. Toch verbreekt ze de relatie, ervan overtuigd dat hij ooit zal inzien dat ze hem niet waard is. Kaylee stort zich in het uitgaansleven, maar slaagt er niet in om Thierry te vergeten.

Tijdens een dinertje ontmoet succesvol kinderboekenschrijfster Angelica de charmante Jack. Hij is eigenaar van een wijngaard in Zuid-Afrika en heeft de reputatie van rokkenjager. Angelica is zeer gevleid door zijn aandacht, waardoor ze zich op en top vrouw voelt. Na hun ontmoeting zetten ze hun onschuldige flirt voort per e-mail - dat kan toch zeker geen kwaad?

BRAAF MEISJE - Elizabeth Wrenn - € 17,50 - GRATIS VERZENDING - 9789044323849. Wat is er toch van Deena's leven geworden? Ze houdt veel van haar man en kinderen, maar voelt zich niet langer gewaardeerd. Op een dag besluit Deena haar eigen zin door te zetten. Er komt een hond in huis die door haar zal worden opgeleid tot blindegeleidehond. BESTELLEN BIJ TOPBOOKS OF VERDER LEZEN? KLIK OP BOVENSTAANDE FOTO!

***Tijdens een dinertje ontmoet succesvol kinderboekenschrijfster Angelica de charmante Jack. Hij is eigenaar van een wijngaard in Zuid-Afrika en heeft de reputatie van rokkenjager. Angelica is zeer gevleid door zijn aandacht, waardoor ze zich op en top vrouw voelt. Na hun ontmoeting zetten ze hun onschuldige flirt voort per e-mail dat kan toch zeker geen kwaad? Ze zou tenslotte nooit haar stabiele huwelijk en het geluk van haar kinderen op het spel zetten. Maar dan moet Angelica naar ...

Na de scheiding van haar ouders brengt Friedl de weekends door bij haar vader. Het begint met cadeautjes en uitstapjes. Daarna zijn er knuffels en strelingen... Friedl voelt aan dat er iets mis is. Maar haar papa zou toch niets doen wat niet mag? Als tiener draagt Friedl het misbruik nog altijd als een geheim met zich mee. Stef, haar vriend, mag het niet te weten komen. Uiteindelijk vindt ze de moed om de emotionele chantage van haar vader te doorbreken. (gelezen ****)

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search