Explore Cool Architecture, Chinese Architecture and more!

Chinese architect Wang Shu won the 2012 Pritzker Architecture Prize

The Ningbo Tengtou Pavilion designed by Amateur Architecture Studio, in Shanghai, China. Photograph: Fu Xing/AP Photo/Amateur Architecture Studio/Courtesy the Hyatt Foundation

Campus Xiangshan. Academia de Arte China

Image 23 of 51 from gallery of Wang Shu's Work - 2012 Pritzker Prize. Xiangshan Campus, China Academy of Art, Phase I © Lu Wenyu, Courtesy of Amateur Architecture Studio

A revolving sitting area....must have. OMG.

Roll it Experimental Housing in Germany! Isn't that so cool! I have two nice spots to sit and a cool built in desk! I WOULD WANT THAT . I really want this , the other thing that I can say is WOW and AMAZING

dom w Bojanie - PRACOWNIA 111

Derivante - via Design Milk Posted by Interior and Product. via interiorandproductdesign

The Lan Xi Curtilage by Archi-Union

The Lan Xi Curtilage by Archi-Union

“The Lan Xi Curtilage is an interpretation of traditional Chinese architecture through the language of digital fabrication methods,” Archi-Union’s Crisie Yuan told Dezeen.

Ningbo Tengtou Pavilion | Wang Shu + Lu Wenyu - Amateur Architecture Studio | 2010

Gallery of Wang Shu's Work - 2012 Pritzker Prize - 50

Ningbo Tengtou Pavilion Shanghai Expo, Shanghai, China, 2010 Photograph is by Lu Wenyu. projects by Chinese architect Wang Shu of Amateur Architecture Studio, who has been named 2012 Pritzker Prize Laureate

Ningbo Tengtou Pavilion / Shanghai Expo 2010 / China / 2010

pritzker prize winner wang shu: the work of amateur architecture studio l ningbo tengtou pavilion, shanghai expo, shanghai, china

Casa Sabugo - Picture gallery

Rising from the ruins. Casa Sabugo by Tarrago-De Miguel Arquitectos, Sabugo, Spain

courtyard / CREO ARKITEKTER and WE architecture Shares First Prize for Danish Psychiatric Hospital,© CREO ARKITEKTER A/S & WE Architecture

Gallery of CREO ARKITEKTER and WE architecture Shares First Prize for Danish Psychiatric Hospital - 4

The plants and stream-like water feature is a very natural look and would relax workers. [Original:courtyard / CREO ARKITEKTER and WE architecture Shares First Prize for Danish Psychiatric Hospital,© CREO ARKITEKTER A/S & WE Architecture]

Pinterest
Search