Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Dim 2013, Currency and more!

Moneda Sikarra. És la proposta del Museu Comarcal de Cervera per al viquiprojecte 'Una Joia del Museu' (DIM 2013)

Locomotora de Vapor 151F-3101. És la proposta del Museu del Ferrocarril de Catalunya per al viquiprojecte 'Una Joia del Museu' (DIM 2013)

"L'aparició de Jesús als seus deixebles en el mar", de Mestre de Cabestany. És la proposta del Museu Frederic Marès per al viquiprojecte 'Una Joia del Museu' (DIM 2013)

"La nena obrera" de Joan Planella. És la proposta del Museu d'Història de Catalunya per al viquiprojecte 'Una Joia del Museu' (DIM 2013)

Tupí d'ull de bou. És la proposta de la Casa Museu Verdaguer per al viquiprojecte 'Una Joia del Museu' (DIM 2013)

Penjoll modernista (1910/1920 ca.). És la proposta del Centre de Documentació i Museu Tèxtil per al viquiprojecte 'Una Joia del Museu' (DIM 2013)

Enviat pel Museu del Càntir d'Argentona amb motiu del DIM 2013: "Es tracta d'un càntir originari de la zona de Dàunia, dins la regió històrica i geogràfica d’Apulia, coincidint amb l’actual província de Foggia, al sud-est d’Itàlia. Està datat entorn el s. III a. C. i té clares influències culturals gregues. Bona part del Sud d’Itàlia va formar part de la Magna Grècia, territoris on els grecs hi van instal·lar colònies i on, per tant, la seva influència sobre la cultura autòctona va ser…

"Retaule de la Mare de Déu de VINSEUM" de Pasqual Ortoneda. És la proposta de VINSEUM per al viquiprojecte 'Una Joia del Museu' (DIM 2013)

"Mare de Déu de Saidí". És la proposta del Museu de Lleida Diocesà i Comarcal per al viquiprojecte 'Una Joia del Museu' (DIM 2013)

"Partitura, 1894", d'Enric Granados. És la proposta del Museu d'Art de Girona per al viquiprojecte 'Una Joia del Museu' (DIM 2013)