Explore Seems, Film Music Books and more!

Per t'u pare

Per t'u pare

Remember when I told you to look up these guys and you were like wow and I was like woah....

Remember when I told you to look up these guys and you were like wow and I was like woah....

The Bible in medieval Albanian. By Dr. Rober Elsie (www.elsie.de). An Albanian translation of Biblical texts from 1761 in an original alphabet: including here the original manuscript, the transcription and the English translation.  Një përkthim biblik në shqip nga viti 1761 në një alfabet të posaçem: me origjinalin, tejshkrimin shqip dhe përkthimin anglisht.

The Bible in medieval Albanian. By Dr. Rober Elsie (www.elsie.de). An Albanian translation of Biblical texts from 1761 in an original alphabet: including here the original manuscript, the transcription and the English translation. Një përkthim biblik në shqip nga viti 1761 në një alfabet të posaçem: me origjinalin, tejshkrimin shqip dhe përkthimin anglisht.

New Born Kosova

New Born Kosova

Volti e paesaggi d’Albania, Botime Pegi – Tirana, 2012

Volti e paesaggi d’Albania, Botime Pegi – Tirana, 2012

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search