Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Deze heb ik gekozen omdat je hier heel goed kan zien wat voor soorten haaien er zijn, dit heb ik nodig zodat ik ook een beetje origineel kan zijn door verschillende soorten patroontjes op de haai te tekenen. hier kan ik ook goed zien hoe sommige haaien er uit zien bijvoorbeeld de hamerhaai dat is leuk om na te tekenen om dat het niet een standaard haai is en zo ben ik op zoek gegaan naar aparte haaien.

dit is een van mijn drie schetsen. dit is het bovenste deel van de tekening. helaas ga ik de achtergrond met allemaal snoepjes niet doen aangezien ik nog maar heel weinig tijd heb.

ik heb dit plaatje gekozen omdat er heel goed te zien is hoe de onderkant loopt en hoe de vinnen en de streepjes op z'n zijkant (volgens mij zijn het de kieuwen) en daardoor zijn het weer goede details en dat helpt om het realistischer te tekenen.

Berner Sennen pup / Bernese mountain dog, tekening van hond in grafiet potlood door Dyenne Nouwen

from Twitter

Stunning Wildlife on

Deze foto ga ik gebruiken om te kijken hoe ik mijn getekende haai nog…

Deze Kleurplaat Haaien 4716 Kun Je Het Afdrukken Door Of

Deep Sea Doctor Dean by Leo Timmers http://www.inspirefirst.com/2013/02/19/deep-sea-doctor-dean-leo-timmers/

meneer big gaat naar de haaien Heel leuk voorleesboek voor peuters !

How to Draw a Tiger - Tiger Head With Marker Mijn eerste idee was om een tijger te maken die dan overloopt in een bos maar ik heb nu een ander idee dat ik ga uitwerken dus dit filmpje ga ik niet meer gebruiken bij deze tekening.

Deze foto zet ik op mijn pinterest omdat ik voor de challenge even moest opzoeken hoe de mannen van de nachtwacht eigenlijk precies staan. Ik heb dit zo goed mogelijk na proberen te maken, ik hoop dat het gelukt is.