Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Gården Med, Gardening Ideas 1 and more!

At lave en "gå" mp3 er en god idé. En gå meditation, en gå med musik, en gå med nærvær. Er Liseleje interessant nok til at der kan stykkes sammen til en historisk gå eller køretur?

Liseleje - en vintertur , af Casper Kjerumgaard. Se mere af denne forfatter. Bogen kan hentes til din iPad med iBooks eller til din computer med iTunes.

from Travel Fashion Girl

Detox Spa Retreats for Travel Wellness

Når nu man ikke har eller vil bruge 15.000 på en detox wellness tur til et varmt land. Hvad så med en 3 dages udrensning på Hotel Solskin til 3000,- kr. inkl. alt

Vinter Brunch eller eftermiddags te med urte eller detox fodbad under bordet. Vær evt. flere om en balje (i træ). Meget nemt at lave. Put de indsmurte fødder i en elektrisk varmesok efter badet, så de tørrer helt inden sokkerne skal på. 200 kr.?

Gå langsomt hjemad med vådt hår og sandede tæer. Snuse til blomsterne. Liseleje by Rakeman

HOTEL SOLSKIN :Foran er der snak, larm og liv. Markisen rulles ud ved regn? Bagved er der rolig krops nydelse med sundhed, smoothies - hver lørdag og onsdag ka være larme pjaske dag. Indenfor er der film & fodbad i længen til højre, på sækkestole. Gratis WiFi over det hele!! Værelserne ovenpå kan lejes pr. time/dag? til at tage en lur i efter Badet (kan være ret udmattende fordi kroppen afgifter) Måske der er et stille rum med 5 hængekøjer hvor man køber en køje pr. time?