Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore No Retirarà, No Es and more!

El parlament no retirarà la declaració de sobirania de la web ni dels documents oficials - Vilaweb, 26.03.2014. 'Una voluntat política no es pot suspendre', ha afirmat la vice-presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Simó, després de la reunió de la mesa aquest dimecres minuts abans de l'inici del ple. Aquest és l'argument que esgrimirà el parlament per no retirar la declaració: 'la declaració continuarà penjada al diari de sessions, als vídeos quan es busqui i també a la web del…

La Guàrdia urbana xifra en 110.000 persones els assistents a l'acte de l'ANC i Òmnium - vilaweb.cat, 19.10.2014. La Guàrdia Urbana ha xifrat en 110.000 persones els assistents a l'acte de l'ANC i d'Òmnium Cultural, en què s'han posicionat de cara al nou escenari polític del 9-N després de la proposta del president de la Generlaitat, Artur Mas. Centenars de persones s'han concentrat a la plaça de Catalunya i de fet durant l'acte les personen han omplerts els inicis dels carrers.

La desorientació de Rajoy sobre Catalunya sorprèn l'entrevistador del Financial Times - vilaweb.cat, 17.10.2014. Gideon Rachman, el priodista del Financial Times que dimarts passat al matí va entrevistar el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, descriu en un article al diari britànic les impressions que en va extreure de la conversa. Hi subratlla la desorientació de Rajoy al voltant de la proposta que el president de la Generalitat, Artur Mas, havia de fer pocs moments després.

El president Mas signa el decret de nomenament dels membres de la Comissió de Control de les Consultes Populars no Referendàries - govern.cat, 02-10-14. El text que avui ha signat el cap del Govern destaca que la signatura es fa d’acord amb aquesta designació del Ple de la cambra i “als efectes de la vigència corresponent, en virtut de les facultats que m’atribueix la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern i la resta de normativa d’aplicació”.

La causa catalana a la UE: amb què ens encarem? - VilaWeb. La cooperació entre els agents catalans davant la UE ofereix l'única oportunitat de defensar els nostres objectius polítics. La capacitat d'influència d'Espanya a Europa és molt més forta que no la dels catalans. Són més i en més bona posició. Tan sols brandant els valors de la democràcia i la llibertat podrem superar les traves que ens posi l'aparell de l'estat espanyol a la UE. #Catalunya

CNN: "Els catalans diuen: Volem votar" - elsingular.cat, 20/09/2014. La televisió nord-americana ‘CNN’ va ser un dels mitjans que van seguir ahir l’aprovació de la llei de consultes al Parlament. Des de les portes de la cambra catalana, la periodista de la ‘CNN’ va destacar que “els catalans diuen: ‘Volem votar’”. De fet, la periodista ho va dir en català “Votarem”, expressió que va traduir per “We shall vote”, mentre mostrava els ciutadans que s’havien reunit davant del Parlament.

L'abraçada entre Mas i David Fernàndez per l'èxit del 9-N - vilaweb.cat, 09.11.2014. En un dia com aquest 9 de novembre les emocions són a flor de pell, i s'han vist molts gests de complicitat, llàgrimes i abraçades. Avui a la tarda s'ha pogut veure una escena imprevista, una abraçada entre dos dels artífexs d'aquest 9-N. Ha estat al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI), on es fa la gestió de dades i el suport informàtic.

Els candidats a la presidència del Barça es comprometen amb les entitats de la societat civil - VilaWeb, 16.07.2015

Les cinc preguntes principals que respon el Llibre Blanc de la Transició Nacional - vilaweb.cat, 29.09.2014. Aquesta tarda s’ha presentat al Palau de la Generalitat el Llibre Blanc de la Transició Nacional. El volum, de més de 1.400 pàgines, aporta documentació per a aclarir en terrenys molts diversos sobre com ho ha de fer Catalunya per esdevenir un estat independent. VilaWeb ha seleccionat cinc preguntes fonamentals que tenen resposta en aquest text.

El video de la cadena amb estelades dels Verds a Brussel·les - naciodigital.cat, 18/06/2014. Els Castellers de Vilafranca van actuar el passat 8 de juny a Brussel·les, en el marc de la campanya Catalans Want To Vote. Els Verds ho van fer a la Grand Place de la capital belga, on van alçar diversos castells, entre ells castells de 8 pisos. Just després, els membres dels Castellers de Vilafranca van realitzar un gran cercle a la plaça i, agafats de la mà, van fer onejar les seves estelades.