Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Oliete Photography, Photography Pattern and more!

'The Guardian' inclou una foto de castellers entre les millors de la setmana - elsingular.cat, 03/08/2014. Al peu d'aquesta instantània, feta per David Oliete, hi indica que els castellers són "equips de més de 500 homes, dones i canalla que competeixen per construir la torre humana més alta". "Poden tenir més de 10 nivells d'altura", afirma l'article on apareix la foto, feta a una jornada castellera de Tarragona.

La notícia més llegida de la BBC: el 9-N - elsingular.cat, 09/11/2014. La notícia més llegida a l'edició on line de la BBC, l'emissora de referència al Regne Unit és el 9-N a Catalunya, per davant dels dos altres focus d'actualitat, que són la commemoració del 25è aniversari de la caiguda del Mur de Berlín i l'Irak, on les tropes iraquianes han pres el control de la refineria d'oli més important del país, de mans de l'estat islàmic.

Les quatre dones més influents de Catalunya es reivindiquen - El Singular Digital, 06/03/2014. Catalunya és un país amb veu de dona. Aquest vespre al programa ‘8 al dia’ de 8TV que presenta Josep Cuní ha quedat demostrat. Per primera vegada la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals; la portaveu de la PAH, Ada Colau i la fundadora de Procés Constituent, Teresa Forcades, han coincidit en un plató de televisió per debatre sobre el present i el futur.

"Catalunya fa un viratge en la secessió", a la portada del 'The New York Times' - elsingular.cat, 15/10/2014. La premsa internacional es fa ressò avui del pla B del president de la Generalitat, Artur Mas, de posar urnes el 9 de novembre amb una nova versió de la consulta i unes eleccions plebiscitàries, que serien la "consulta definitiva" tal i com va dir ahir al matí. La notícia apareix en un breu a la portada de l'edició internacional del 'The New York Times': "Catalunya fa un viratge".

Ara és l'Hora crida a celebrar avui l'èxit del 9N al Born - elsingular.cat, 09/11/2014. La campanya unitària 'Ara és l'Hora' fa una crida a celebrar l'èxit de la jornada d'avui a l'esplanada del barri del Born de Barcelona, a partir de les 20:00 hores. Segons un comunicat conjunt de l'ANC i Òmnium, "avui Catalunya fa un exercici de sobirania. Votant hem vençut l'Estat, que ens ho volia impedir".

L'acte central d''Ara és l'Hora', el dia 19 a Plaça Catalunya - elsingular.cat, 09/10/2014. L'acte central de la campanya 'Ara és l'Hora', conjunta entre l'ANC i Òmnium, tindrà lloc el diumenge 19 d'octubre a Plaça Catalunya, i vol presentar la posada en marxa els preparatius de la consulta del 9 de novembre. Demà les presidentes de les dues entitats, Carme Forcadell i Muriel Casals -respectivament- presentaran l'acte conjuntament amb Ignasi Termes, coordinador de les accions.

Una àvia de 96 anys s'autoinculpa davant el Fiscal pel 9-N - elsingular.cat, 18/11/2014. Maria Parellada és veïna de Barcelona, té 96 anys i ha enviat una carta al Fiscal General de l’Estat autoinculpant-se per haver votat Sí-Sí el 9-N. La missiva comença explicant que “em dirigeixo a vostè per testimoniar-li que en la votació del 9 de novembre vaig votar Sí-Sí, com part del poble català que ha esperat 300 anys la comprensió i el respecte del poble espanyol”.

Jordi Savall rebutja el Premi Nacional de Música espanyol - elsingular.cat, 30/10/2014. El músic, director i compositor Jordi Savall (Igualada, 1941) ha rebutjat el Premi Nacional de Música espanyol, en la modalitat de composició, concedit pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i valorat en 30.000 euros. Els motius del músic responen a les seves discrepàncies amb la política cultural del ministeri, dirigit per José Ignacio Wert.

Cotarelo a Iglesias: “equiparar Mas i Rajoy es desencertat i un insult a moltíssims catalans” - directe.cat, 24 DE DESEMBRE DE 2014. En un article al seu blog,el professor Ramon Cotarelo, recorda a Pablo Iglesias, les cues de ciutadans que voluntàriament s’han autoinculpat per fer costat al seu president perquè la persecució judicial a Mas es veu com “l’enèsim atac messetari espanyol a Catalunya” i subratlla la capacitat del president Mas d’afrontar conseqüències personals.

Les millors imatges aèries de la V de la Diada - vilaweb.cat, 11.09.2014. Barcelona s'ha omplert aquest Onze de Setembre de gent arribada de tot arreu per participar en la concentració en favor de la independència, una V que s'ha dibuixat des de la plaça de les Glòries cap a la Diagonal i la Gran Via. Gent de totes les edats i de tots els punts del país han anat formant una senyera en cadascun dels braços de la V amb les samarretes grogues i vermelles, conformant un impressionant mosaic.