Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Oliete Photography, Photography Pattern and more!

'The Guardian' inclou una foto de castellers entre les millors de la setmana - elsingular.cat, 03/08/2014. Al peu d'aquesta instantània, feta per David Oliete, hi indica que els castellers són "equips de més de 500 homes, dones i canalla que competeixen per construir la torre humana més alta". "Poden tenir més de 10 nivells d'altura", afirma l'article on apareix la foto, feta a una jornada castellera de Tarragona.

La Grossa bat el rècord - elsingular.cat, 24/12/2014. La Grossa de Cap d'Any ja ha superat la recaptació que va aconseguir en la primera edició, l'any passat. Segons ha informat a Catalunya Informació la directora general de Tributs i Jocs, Elsa Artadi, la loteria de Catalunya ja ha ingressat 26 milions d'euros, pels 25 milions que va recaptar el 2013. A diferència de l'any passat, les sèries de la loteria del 2014 són més llargues, d'un total de 100 bitllets de 5 euros cadascun.

La Seu Vella de Lleida es tenyeix de groc - elsingular.cat, 26/10/2014. La ciutat de Lleida va ser ahir l’epicentre d’una nova jornada festiva i reivindicativa de la campanya ‘Ara és l’Hora’ combinant la Gigaenquesta amb accions del País groc. La Gigaenquesta va reunir més de 200 voluntaris per a descobrir el país nou que imaginen els lleidatans i les lleidatanes a través d’un breu formulari amb sis preguntes sobre la llengua, la gestió de recursos públics o la regeneració democràtica.

L’allau d’autoinculpacions pel 9-N col·lapsa el TSJC - elsingular.cat, 23/12/2014. La proposta de l’Assemblea Nacional Catalana que tots els que van votar el 9-N s’autoinculpin massivament davant del Tribunal Superior de Justícia, ha aconseguit un gran èxit. L’ANC havia convocat a les 12 hores davant de la seu del TSJC, al Passeig Lluís Companys de Barcelona, i minuts abans ja hi havia una llarga cua de persones que donava la volta al Palau de Justícia de Barcelona.

"Catalunya fa un viratge en la secessió", a la portada del 'The New York Times' - elsingular.cat, 15/10/2014. La premsa internacional es fa ressò avui del pla B del president de la Generalitat, Artur Mas, de posar urnes el 9 de novembre amb una nova versió de la consulta i unes eleccions plebiscitàries, que serien la "consulta definitiva" tal i com va dir ahir al matí. La notícia apareix en un breu a la portada de l'edició internacional del 'The New York Times': "Catalunya fa un viratge".

Ara és l'Hora crida a celebrar avui l'èxit del 9N al Born - elsingular.cat, 09/11/2014. La campanya unitària 'Ara és l'Hora' fa una crida a celebrar l'èxit de la jornada d'avui a l'esplanada del barri del Born de Barcelona, a partir de les 20:00 hores. Segons un comunicat conjunt de l'ANC i Òmnium, "avui Catalunya fa un exercici de sobirania. Votant hem vençut l'Estat, que ens ho volia impedir".

Mas: "Avui hem fet una passa de gegant" - elsingular.cat, 09/11/2014. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest vespre que Catalunya "ha fet una passa de gegant" de cara a convocar un referèndum amb tots els efectes, amb el qual es pugui decidir vertaderament el futur polític de Catalunya. "Hem sortit reforçats per fer la passa definitiva", ha afegit, mentre deixava clar que pensa liderar el procés amb acords

L'acte central d''Ara és l'Hora', el dia 19 a Plaça Catalunya - elsingular.cat, 09/10/2014. L'acte central de la campanya 'Ara és l'Hora', conjunta entre l'ANC i Òmnium, tindrà lloc el diumenge 19 d'octubre a Plaça Catalunya, i vol presentar la posada en marxa els preparatius de la consulta del 9 de novembre. Demà les presidentes de les dues entitats, Carme Forcadell i Muriel Casals -respectivament- presentaran l'acte conjuntament amb Ignasi Termes, coordinador de les accions.

Una àvia de 96 anys s'autoinculpa davant el Fiscal pel 9-N - elsingular.cat, 18/11/2014. Maria Parellada és veïna de Barcelona, té 96 anys i ha enviat una carta al Fiscal General de l’Estat autoinculpant-se per haver votat Sí-Sí el 9-N. La missiva comença explicant que “em dirigeixo a vostè per testimoniar-li que en la votació del 9 de novembre vaig votar Sí-Sí, com part del poble català que ha esperat 300 anys la comprensió i el respecte del poble espanyol”.

9-N: triomf del 'sí' a la independència en una mobilització històrica amb 2,25 milions de vots - ara.cat, 10/11/2014. Un dia històric per a Catalunya, aquest 9-N. El sí a la independència s'imposa amb un 80,72% dels dos milions de vots escrutats (el 88% de les meses) en una jornada on la participació ha estat massiva, de 2,25 milions de persones, segons les dades parcials del Govern.