Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Cup Abans, La Cup and more!

Mas vol un acord amb la CUP abans no comenci la campanya del 20-D - vilaweb.cat, 19.11.2015

Us oferim la informació actualitzada sobre la mobilització de la diada d'enguany a Salt, Lleida, Tarragona, Berga i…

El 'llum i taquígrafs' de David Fernàndez sobre el sou de Colau i el dels diputats de la CUP - VilaWeb, 10.07.2015

L'abraçada de la victòria - elsingular.cat, 09/11/2014. L'abraçada de la victòria. El president Artur Mas i el líder de la CUP David Fernàndez s'han abraçat amb emoció al centre de dades, després de conèixer dades de participació. Ha estat entre els aplaudiments del públic. La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, ha anunciat que fins a les 18 h de la tarda han votat quasi dos milions de persones. Ho han fet un total de 1.977.531 de catalans.

La CUP diu que si s’accepta el seu programa, “la presidència no serà un escull” ! directe!cat, 2 D'OCTUBRE DE 2015

Two-third majority of Catalan Parliament reaffirms its commitment with November 9 independence vote - vilaweb.cat, 18.09.2014. A two-third majority of the Catalan parliament has approved on Wednesday a motion supporting the self-determination consultation vote, scheduled on the 9th of November, which has to take place "with all the possible democratic and participation guarantees". With this resolution, the parties supporting such a vote have reaffirmed their support and commitment.

Gran impacte del 9-N a la premsa internacional - vilaweb.cat, 09.11.2014. Durant els últims anys, un dels fets destacats del procés sobiranista català ha estat la gran atenció que hi han prestat els mitjans de comunicació internacionals. Avui, dia de la consulta, la gran xifra de mitjans acreditats i d'articles dedicats per la premsa estrangera no fa sinó confirmar aquest interès mundial pel present i futur de Catalunya.

L'ANC subscriu la llista unitària abans de la conferència de Junqueras - vilaweb.cat, 01.12.2014. La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, va demanar ahir a ERC que estigués oberta a arribar a acords sobre la llista unitària, una petició que feia extensiva a la resta de partits sobiranistes. 'Que siguin conscients del moment que vivim', deia en una entrevista a Catalunya Ràdio.

La CUP manté contactes amb Mas, Junqueras i Herrera per acostar posicions - vilaweb.cat, 16.10.2014. El portaveu del grup parlamentari, David Fernández, s'ha reunit durant el matí amb el president de la Generalitat, Artur Mas; ha compartit sobretaula amb el president d'ERC, Oriol Junqueras; i té previst fer-ho amb el coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera durant la tarda. La CUP pretén que es reprenguin les negociacions per tal d'incorporar onze garanties democràtiques al 9-N alternatiu.

from ft.com

Catalan flag allowed at Spanish Cup final after ban lifted - FT.com

Spain’s official ban on displaying the Catalan independence flag during Sunday’s football cup final was lifted by judicial order on Friday, adding a last-minute twist to a tale of political controversy that has raged for days. The ruling means the