Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Care Femeile, La Care and more!

Ioana, bloggeriţa noastră prietenă, zice că abia aşteaptă să împlinească 30 de ani, singura vârstă la care femeile sunt cu adevărat frumoase! Voi ce ziceţi? :) http://rufflesforbreakfast.ro/2012/05/06/frumusetea-e-o-pasare-rara-uratenia-e-o-pasare-maiastra/ Aşteptând, Ioana poartă nişte minunaţi pantaloni albi de la TinaR, îi puteţi cumpăra de aici: http://www.tinar.ro/pantaloni-albi-cu-croiala-skinny-si-fermoare-aplicate-lateral.html.

Ne place, place, place domnişoara Pătrunjel de la Cluj! Uite ce cochet poartă sacoul lejer TinaR de pe http://www.tinar.ro/topuri/sacouri.html! Urmăriţi-o pe http://kittenhood.wordpress.com/, un blog de stil personal tare simpatic!

Dragele noastre, a venit vremea materialelor fine, vaporoase, a volanelor şi a fundelor, a bejurilor şi a rozurilor pudrate! Inspiraţia: Andreea, încântătoarea noastră bloggeriţă prietenă de la http://thrilloftheheel.blogspot.com/2012/04/all-neutrals.html :) Bluza purtată de ea poate fi achiziţionată de pe http://www.tinar.ro/topuri/pagina_5.html, la 49 lei!