Explore Care Femeile, La Care and more!

Explore related topics

Ioana, bloggeriţa noastră prietenă, zice că abia aşteaptă să împlinească 30 de ani, singura vârstă la care femeile sunt cu adevărat frumoase!  Voi ce ziceţi? :) http://rufflesforbreakfast.ro/2012/05/06/frumusetea-e-o-pasare-rara-uratenia-e-o-pasare-maiastra/  Aşteptând, Ioana poartă nişte minunaţi pantaloni albi de la TinaR, îi puteţi cumpăra de aici: http://www.tinar.ro/pantaloni-albi-cu-croiala-skinny-si-fermoare-aplicate-lateral.html.

Ioana, bloggeriţa noastră prietenă, zice că abia aşteaptă să împlinească 30 de ani, singura vârstă la care femeile sunt cu adevărat frumoase! Voi ce ziceţi? :) http://rufflesforbreakfast.ro/2012/05/06/frumusetea-e-o-pasare-rara-uratenia-e-o-pasare-maiastra/ Aşteptând, Ioana poartă nişte minunaţi pantaloni albi de la TinaR, îi puteţi cumpăra de aici: http://www.tinar.ro/pantaloni-albi-cu-croiala-skinny-si-fermoare-aplicate-lateral.html.

Andreea Balaban pentru TinaR toamnă 2012. MI-NU-NA-TĂ!

Andreea Balaban pentru TinaR toamnă 2012. MI-NU-NA-TĂ!

Ne place, place, place domnişoara Pătrunjel de la Cluj! Uite ce cochet poartă sacoul lejer TinaR de pe http://www.tinar.ro/topuri/sacouri.html!  Urmăriţi-o pe http://kittenhood.wordpress.com/, un blog de stil personal tare simpatic!

Ne place, place, place domnişoara Pătrunjel de la Cluj! Uite ce cochet poartă sacoul lejer TinaR de pe http://www.tinar.ro/topuri/sacouri.html! Urmăriţi-o pe http://kittenhood.wordpress.com/, un blog de stil personal tare simpatic!

Cum să sfidezi un oraş plin de gropi şi de praf? Asortându-ţi ţinuta cu natura ;)  Vezi exemplul Cristinei, care poartă o cămaşă TinaR cu imprimeu botanic! O puteţi cumpăra de aici: http://www.tinar.ro/camasa-cu-imprimeu-botanic-rosu~-galben-si-khaki.html  Pentru mai multă inspiraţie şi mai mult curaj în asocierea printurilor de pe bluză, fustă, sandale, urmăriţi-o pe bloggeriţa noastră prietenă pe http://www.5inchmemories.com/sugary-blue-3!

Cum să sfidezi un oraş plin de gropi şi de praf? Asortându-ţi ţinuta cu natura ;) Vezi exemplul Cristinei, care poartă o cămaşă TinaR cu imprimeu botanic! O puteţi cumpăra de aici: http://www.tinar.ro/camasa-cu-imprimeu-botanic-rosu~-galben-si-khaki.html Pentru mai multă inspiraţie şi mai mult curaj în asocierea printurilor de pe bluză, fustă, sandale, urmăriţi-o pe bloggeriţa noastră prietenă pe http://www.5inchmemories.com/sugary-blue-3!

Andreea Balaban pentru TinaR toamnă 2012. MI-NU-NA-TĂ!

Andreea Balaban pentru TinaR toamnă 2012. MI-NU-NA-TĂ!

Dragele noastre, a venit vremea materialelor fine, vaporoase, a volanelor şi a fundelor, a bejurilor şi a rozurilor pudrate!  Inspiraţia: Andreea, încântătoarea noastră bloggeriţă prietenă de la http://thrilloftheheel.blogspot.com/2012/04/all-neutrals.html :)  Bluza purtată de ea poate fi achiziţionată de pe http://www.tinar.ro/topuri/pagina_5.html, la 49 lei!

Dragele noastre, a venit vremea materialelor fine, vaporoase, a volanelor şi a fundelor, a bejurilor şi a rozurilor pudrate! Inspiraţia: Andreea, încântătoarea noastră bloggeriţă prietenă de la http://thrilloftheheel.blogspot.com/2012/04/all-neutrals.html :) Bluza purtată de ea poate fi achiziţionată de pe http://www.tinar.ro/topuri/pagina_5.html, la 49 lei!

Mint Chocolate Chip //2 giveaway's on my blog (by Ashlei Louise) http://lookbook.nu/look/3314137-Mint-Chocolate-Chip-2-giveaway-s-on-my-blog

Mint Chocolate Chip //2 giveaway's on my blog (by Ashlei Louise) http://lookbook.nu/look/3314137-Mint-Chocolate-Chip-2-giveaway-s-on-my-blog

Pinterest
Search