Explore Android Phones Tablets, Neue Smartphones and more!

Explore related topics

От Huawei съобщиха, че стартират ъпдейт до Android 4.2 на част от своите устройства. В информацията от компанията изрично са упоменати моделите Ascend D1, P1 и Honor 2 на Huawei.

От Sony обявиха плановете си за ъпдейт до #Android на част от моделите си.

Samsung Galaxy S4 Zoom е модел базиран на Galaxy S4 mini, а параметрите на устройството са 4.3? qHD Super AMOLED дисплей, двуядрен 1.6GHz процесор с 1GB RAM и версия на операционната система Android 4.2.2.

Официално от Google бе обявено, че от днес стартира ъпдейт до Android 4.4 за Nexus 7 и Nexus 10. Към момента ъпдейтъ

От Sony обявиха списъка с модели, които ще получат ъпдейт до Android 4.3. В него са Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZL, Xperia RS и Xperia Z Ultra. Единственият таблет от списъка е модела Xperia Tablet Z.

Приложението Flipboard се появи преди по-малко от месец, като в началото бе ексклузивно за притежателите на Samsung Galaxy S III. Малко по-късно разработчиците му пуснаха бета версия за Android базирани телефони, което бе достъпно за сваляне след записване в сайта на приложението и одобрението на акаунта.

Преди седмица в интернет се завъртяха слухове около китайската компания Oppo, която с модела си Oppo Find 5 показа, че има както намерението, така и способностите да се впише на пазара на качествени Android модели от средният и висок клас устройства.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search