Casa Mororó em Campos do Jordão: a arquitetura buscou criar espaços amplos para dias frios como a sala de estar aconchegante e o balneário coberto com uma piscina protegida por vidros que proporcionam a contemplação da natureza, por StudioMk27 @mkogan27 . ll Mororó house in Campos do Jordao: the architecture sought to create open spaces for cold days as the cozy living room and the indoor spa with a pool protected by glass provide the contemplation of nature by @mkogan27.

Casa Mororó em Campos do Jordão: a arquitetura buscou criar espaços amplos para dias frios como a sala de estar aconchegante e o balneário coberto com uma piscina protegida por vidros que proporcionam a contemplação da natureza, por StudioMk27 @mkogan27 . ll Mororó house in Campos do Jordao: the architecture sought to create open spaces for cold days as the cozy living room and the indoor spa with a pool protected by glass provide the contemplation of nature by @mkogan27.

Pesquisa revela que 25% dos estudantes de arquitetura do Reino Unido buscam tratamento para problemas de saúde mental

Pesquisa revela que 25% dos estudantes de arquitetura do Reino Unido buscam tratamento para problemas de saúde mental

Designed by Equipe Lamas, the home features a simple construction of steel, concrete, and glass, with ceilings and windows trimmed with Ipe wood, and floors laid with red tile.

Built by AR Arquitetos in São Paulo, Brazil with date 2012. Images by Pedro Kok. The project sought to keep the identity of an old São Paulo facade, forcefully highlighting the new interventions wit...

Built by AR Arquitetos in São Paulo, Brazil with date 2012. Images by Pedro Kok. The project sought to keep the identity of an old São Paulo facade, forcefully highlighting the new interventions wit...

for the italian trade center 'i principi d'italia', MDU architetti sought to make manifest the tectonic complexities of venetian architecture within the dense urbanity of china.

for the italian trade center 'i principi d'italia', MDU architetti sought to make manifest the tectonic complexities of venetian architecture within the dense urbanity of china.

"Edgeland House": Situated along the Colorado River, this beautiful home is a modern reinterpretation of a Native American Pit House, employing earthen mass to maintain thermal comfort throughout the year. Built on former industrial land, the architects sought to metaphorically heal the previous "scarring" by creating the side-by-side pavilions as an integral part of the surrounding landscape. | Design: Bercy Chen Studio (2013) Photos: Paul Bardagjy

"Edgeland House": Situated along the Colorado River, this beautiful home is a modern reinterpretation of a Native American Pit House, employing earthen mass to maintain thermal comfort throughout the year. Built on former industrial land, the architects sought to metaphorically heal the previous "scarring" by creating the side-by-side pavilions as an integral part of the surrounding landscape. | Design: Bercy Chen Studio (2013) Photos: Paul Bardagjy

The architecture of the House 28 is an extension of the arid and lush landscape from the Cerrado Biome. A family that sought tranquility and connection with ...

The architecture of the House 28 is an extension of the arid and lush landscape from the Cerrado Biome. A family that sought tranquility and connection with ...

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search