Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Toegekomen In, Finesse Denmark and more!

Nieuwe metalen spreuken van La Finesse Denmark zijn toegekomen in onze winkel en webshop.

from Etsy

Children Art Print. My Baby Collection- My Baby Lamb. PRINT 8X10. Nursery Art Home Decor

Children Art Print. My Baby Collection- My Baby Lamb. PRINT 8X10. Nursery Art Home Decor on Etsy, $22.00

from Lia Griffith

DIY Felt Stick Horses

DIY: Felt Stick Horses – It would be so cool to make other animals too! Elephants, lions, dragons, whatever, all you’d need is the animals profile. Pin It

43b8ae69b767864d4638b5d9b0a13a52.jpg 480×640 pixels

Schrijf allemaal uitjes (ijsje eten, naar de bioscoop, spelletje spelen, ...) op een kleurig papiertje en stop die in een pot. De kinderen kunnen iedere (vakantie)dag eentje graaien.

Cover Zo geknipt! by Leven met Liv, via Flickr

In de schoolvakantie ben ik er niet aan toegekomen om foto's te plaatsen, druk, heet, onderweg, kids, noem het maar op! Dus ik zal de komende dagen jullie lastig vallen met ( hoop ik leuke) vakantiefoto's... Deze heb ik genomen in een straatje de in Beziers ( Zuid Frankrijk) lekker vrolijk!! www.juffrouwgans.nl.

Schattig cadeautje bij geboorte. Een mini huisje met de naam van de kleine in elke gewenste kleur.

Wat is het alweer lang geleden dat ik scones gebakken heb. Niet omdat ze moeilijk zijn om te maken. In tegendeel dit recept voor scones is heel erg makkelijk. Ik ben er gewoon niet meer aan toegekomen, ook al roep ik iedere keer ‘dit weekend’ ga ik scones bakken. Het gaat er wel weer van...Lees Meer »

Een nieuwe lading 'Zenza'-lampen is toegekomen in ons centraal magazijn! Une nouvelle livraison des lampes 'Zenza' est arrivée! #lightyourhome