Explore Architects, Ps and more!

Explore related topics

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

2013 HOUSE P HOUTHALEN HELCHTEREN | Mass Architects

The existing apartment with sea view was internally fully opened for a maximum spatial experience and see-through effect. Starting point for this compact design was creating an open loft feeling by smoothing away the secondary functions. This way the kitchen is hidden behind a folding door and a second sleeping area is integrated in a wall closet. In the continuous area, zones are identified by working with contrasting colours and materials on floor, wall and ceiling. The consecutive living…

The existing apartment with sea view was internally fully opened for a maximum spatial experience and see-through effect. Starting point for this compact design was creating an open loft feeling by smoothing away the secondary functions. This way the kitchen is hidden behind a folding door and a second sleeping area is integrated in a wall closet. In the continuous area, zones are identified by working with contrasting colours and materials on floor, wall and ceiling. The consecutive living…

Pinterest
Search