Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Besluit Hij, Hij Zich and more!

Charles Martel is een succesvol arts. Wanneer zijn vrouw aan kanker sterft, besluit hij zich voortaan te wijden aan kankeronderzoek. Dan slaat het noodlot opnieuw toe: zijn dochter lijdt aan een mysterieuze, slopende koorts, die tegen elke behandeling bestand lijkt te zijn.

2

Charles Martel is een succesvol arts. Wanneer zijn vrouw aan kanker sterft, besluit hij zich voortaan te wijden aan kankeronderzoek. Dan slaat het noodlot opnieuw toe: zijn dochter lijdt aan een mysterieuze, slopende koorts, die tegen elke behandeling bestand lijkt te zijn.

Om zijn studie medicijnen af te ronden besluit de jonge co-assistent Peters in een ziekenhuis op Hawaii te gaan werken. Het is het begin van een hectische periode. Uren achtereen draait hij diensten. Hij assisteert onverschillige chirurgen, krijgt te maken met verpleegkundigen die vakkundiger zijn dan hij en voert gesprekken met familieleden van patiënten.

02.Jack Stapleton-Door een tweetal fatale gebeurtenissen komt er een definitief einde aan het gelukkige leven en de rooskleurige toekomstdromen van dr. Jack Stapleton. Eerst verliest hij zijn goedlopende oogartsenpraktijk aan een gigantisch, uitsluitend op maximale winst gericht medisch concern... en vervolgens komt zijn hele gezin om bij een tragisch vliegtuigongeval.

1

Deborah en Joanna zijn twee vriendinnen die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Op een dag zien ze in de krant een advertentie die de mogelijkheid lijkt te bieden om een aantrekkelijk centje bij te verdienen: een exclusieve, zeer commerciële vruchtbaarheidskliniek in Bookford zoekt eiceldonors.

Een Amerikaanse arts, wiens tienjarig dochtertje na het eten van een met de colibacil besmette hamburger is overleden, onderneemt een ware kruistocht om het raadsel rond deze voedselvergiftiging op te lossen. Hierbij komt hij in een net van intriges terecht, er worden aanslagen op zijn leven gepleegd,

1

Martin Philips werkt als radioneuroloog in een perfect functionerend ziekenhuis. Althans, zo lijkt het. Wanneer vijf patiënten die werden opgenomen voor een zeer eenvoudige medische ingreep, eindigen in het mortuarium, krijgt hij zo zijn twijfels.

04Jack Stapleton-En dan belanden er steeds vaker verdachte gevallen op de autopsietafel van de forensisch pathologen Jack Stapleton en Laurie Montgomery. Een jonge, gezonde vrouw die is bezweken aan ademhalingsmoeilijkheden; een Griekse immigrant die ten prooi is gevallen aan een fatale longontsteking. En tegelijkertijd wordt er van hogerhand op Jack en Laurie een grote druk gelegd om een raadselachtige reeks sterfgevallen onder gevangenen te onderzoeken.

1

Erica Baron, een jonge Amerikaanse egyptoloog, krijgt in een antiekwinkeltje in Caïro een eeuwenoud beeld onder ogen. Het is de beeltenis van farao Seti I, de machtige opvolger van Toetanchamon. Het bevat een geheimzinnige inscriptie die haar voor een raadsel stelt. Maar voordat ze de kans krijgt het nader te bestuderen, wordt het uit de winkel gestolen.

Numa files 05 -Een enzym dat de levensduur spectaculair kan verlengen is in de diepte van de Noord-Atlantische Oceaan ontdekt, in het gebied van de ‘Verloren stad’. Maar waarom worden de mensen die het in bezit proberen te krijgen een voor een vermoord? Waarom zijn de wetenschappers in een afgelegen Grieks laboratorium spoorloos verdwenen? Wat heeft dit alles te maken met een lijk dat hoog in de Franse Alpen ingevroren in het ijs is aangetroffen?