Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Als Solches, Sewing Boys Teenager and more!

4/4 cake gevuld met speculaas en een ganache van chocolade

ByClaire garen 2 - Een kleurrijk, zacht en lekker dik garen ideaal voor haakprojecten als grote knuffels, winterkleding en woonaccessoires.

from JufBianca.nl

Koken in de klas: 10 herfst recepten

Het klaarmaken van eten zorgt ervoor dat de kinderen meer waardering krijgen voor wat ze eten. Maar koken in de klas vraagt toch wel wat organisatie! Om je van inspiratie te voorzien heb ik vandaag 10 recepten voor je die passen bij de herfst. Het zijn gerechten die je ook zonder uitgebreide keuken kunt klaarmaken en waarbij de kinderen veel zelf kunnen doen. Eet smakelijk alvast! #JufBianca

Marshmallow - Het garen is een mix van katoen en polyacryl. Hierdoor is het zacht, warm en super mooi! Nr. 2 is ideaal voor haakprojecten als grote knuffels, winterkleding en woonaccessoires.

from Art and Design

Stunning Ink Paintings by Marc Allante

ger.harda.7's lookbook: Tekenen schilderen

Kleurinspiratie - Blossom ByClaire. Mooi kleurenpalet van pasteltinten met fuchsia als accent kleur. Wit - roze - licht groen en baby blauw.

from The Inspiration Room

Hopenhagen Portraits Spliced

Leuk zelfportret als inspiratie voor mijn eigen

from Yellowtrace

Fitzroy Loft by Architects EAT

bathroom with industrial style windows and free standing contemporary battub

from The answer is food

Mosterdsoep

Ik kwam er door de foodblogswap achter dat mosterdsoep ontzettend makkelijk te maken is! Dit snelle recept staat met 20 minuten op tafel en zou je bijvoorbeeld goed kunnen gebruiken als kerst voorgerecht.