Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Illegale, Otherwise and more!

Snapchat: 'stop met gebruiken illegale apps anders blokkeren we je account'

Duizenden websites offline wegens illegale handel nepkleding | Nieuws | AD.nl

1945,Het voormale kringhuis van de NSB aan de Delftweg te Overschie. Nu aan de gevel een bord van de illegale verzetskrant Trouw.

1-Apr-2013 10:33 - ALLE NIEUWE HONDEN VERPLICHT EEN CHIP. Alle pasgeboren puppys en ingevoerde honden moeten vanaf vandaag verplicht worden gechipt. Dit moet illegale handel en dierenmishandeling tegengaan.

from Scoop.it

Illegale opgravingen ontdekt in Italië - Buitenland - Algemeen - Nieuws - ED

Ontdekt In,Illegale,Ed,Lella News,La Gazzetta,Gazzetta Di,News Gazetta,News From Italy,Italian News

Rellen Parelstraat Afrikaanderwijk 1972. Tegen overlast huisjesmelkers (illegale pensions gastarbeiders). De buurtbewoners waren de overlast zat en gooiden de huisraad van een van de pensions op straat. De rellen beheersten lange tijd het landelijke nieuws.

De VAD gaf een nieuwe gezondheidsrichtlijn van maximum 10 standaard glazen alcohol per week. Zowel voor vrouwen als voor mannen is dit het maximum.

from IFAW - International Fund for Animal Welfare

Magere straf na inbeslagname ivoor in Wenen onderstreept belang van Europees Actieplan

Maar liefst 564 kilo ivoor werd afgelopen week in beslag genomen in Wenen. Een man probeerde op straat drie slagtanden te verkopen en werd al snel gearresteerd. De man riskeert maximaal twee jaar gevangenisstraf, wat gezien de economische waarde en de milieuschade wel erg mild is. Sinds 2009 is het aantal olifanten met 30% afgenomen. Met het oog op het Europees Actieplan tegen de illegale handel in wilde dieren moeten er zonder verder uitstel maatregelen worden genomen tegen de ivoorhandel.

from NU

Duitsland onderzoekt illegale Ayurveda-pillen

Justitie in Duitsland doet strafrechtelijk onderzoek naar illegale Ayurveda-pillen, ook in Nederland worden deze op grote schaal verkocht. - 07-11-2015