Explore Verder Is, Flyer Is and more!

Explore related topics

Deze flyer is erg informatief. Er worden verschillende acties op een ordelijke manier beschreven. Verder is er wel nagedacht over het design van deze flyer, hij ziet er stijlvol uit. Ook handig dat ze erbij zetten dat je deze flyer nodig hebt voor de actie, zo nemen mensen hem sneller mee.

T-mobile biedt een nieuwe telefoon met korting én het nieuwe 4G internet aan. En ze doen er ook nog een cadeautje bij, een flipover. Dat Doutzen Kroes de telefoon met een verleidelijke blik in haar handen heeft helpt natuurlijk ook. Aan de kleuren (roze en wit) is duidelijk te herkennen dat het een aanbieding van T-mobile is. Niet te druk, wel mooi vormgegeven. Een mooi flyertje.

Deze flyer is vrolijk, kleurrijk en speelt direct in op de sociale wens van een persoon. Het goede aan deze flyer is dat zij gericht te werk gaat en alleen meegenomen zal worden door geinteresseerden. Hoe drukbedrukt de flyer ook is, duidelijk komt ook hier de instelling en het jaar naar voren. Door het kort en bondig wekken van de aandacht en interessen, is de kans groot dat er online gezocht gaat worden voor meer informatie. Effectief en doelgericht.

Het leuke aan deze flyer is dat zij op een hele brede doelgroep aansluit. Heel groot komt 'voor alle (vwo) profielen' naar voren waardoor iedereen zich in kan leven. Wederom is deze flyer kleurrijk en druk maar met een zeer duidelijke boodschap. Het doel is duidelijk en er wordt doorverwezen naar een online inschrijvingsprocedure. Hier wordt er optimaal gebruik gemaakt van multimedia communicatie.

De zachte kleuren die gebruikt zijn, maken deze flyer tot een prettig geheel om naar te kijken. Helaas wordt het een onwetende niet meteen duidelijk wat nou het doel is van deze flyer. Maher Zain& band. Ik neem aan dat dit een artiest is met een optreden, echter doet de illustratie mij twijfelen. Er is geen aansluiting tussen het doel van de flyer en de gebruikte illustratie. Hierdoor oogt het geheel wat verwarrend en onduidelijk.

De boodschap van deze flyer is duidelijk! KORTING!!! De kleuren van de DA worden goed gebruikt en de flyer valt meteen op!

Geel en zwart: fel en aandachttrekkend! Door de persoonlijke vraag en tekst (de lezer wordt direct aangesproken) komt de informatie goed binnen. Er is sprake van een grote 'what's in it for me'. Hierdoor wekt de flyer interesse en enthousiasme. Daarnaast is er een duidelijke call to action aanwezig. Slim, direct en aandachttrekkend.

Het is sterk dat je meteen kunt zien dat deze flyer van de Bruna afkomstig is door het grote logo. Minder sterk is de vormgeving, het is een beetje te kinderlijk.

Dit is een brochure van MBO Amersfoort. Hiermee willen ze je helpen om een goede studiekeuze te maken door middel van een stappenplan. Dit kan mensen die twijfelen op weg helpen

Wederom toont ook deze brochure strak en is er een duidelijke boodschap. Er wordt met deze brochure duidelijk inzicht gegeven in het doel van de uitgave. Doordat deze brochure alleen in een bepaald interessegebied circuleert, is de effectiviteit erg groot. Duidelijke informatie, geen onnodige versieringen en de instelling is goed zichtbaar.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search