Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Van Amerpoort, Vans and more!

Deze geweldige giraf is de verpakking voor de donatie van Amerpoort. Wat een superverpakking! Dank jullie wel!

Wat zijn we enorm blij met de mooie donatie van Kringloopwinkel Re-Sell Westland! Ontzettend bedankt! Daar kunnen we weer 75 kinderen van bezoeken.

Het afgelopen jaar was de Regenboogboom één van de twee lokale doelen van Stichting SpecSavers Steunt Amersfoort. Per verkochte bril of verkocht hoortoestel werd een vast bedrag aan de Stichting Specsavers Steunt gegeven. Dit bedrag wordt vervolgens gedoneerd aan de lokale initiatieven. Op 11 oktober 2012 was het zover! De spaarperiode was afgelopen en wij kregen een cheque met een heel mooi bedrag! Dank je wel SpecSavers! Wij zijn er erg blij mee.

Erik van Straaten heeft een vriendendoosje ontwikkeld. Het is een losbladig systeem van een vriendenboekje. Kun je al je klasgenoten een vel geven! Een deel van de opbrengst gaat naar de Regenboogboom. www.vriendendoosje.nl

Ook Bloem steunt de Regenboogberg door de verkoop van ansichtenkaarten met tekeningen uit het prentenboek ' Bloem' . Een setje ansichtkaarten met 5 van de mooiste tekeningen uit Bloem voor slecht 5 euro. De gehele opbrengst van de bestelling zal naar de Regenboogberg gaan t.b.v. De Regenboogboom. Informatie over Bloem www.facebook.com/hierisbloem#!/hierisbloem Bestel nu het mapje met de 5 kaarten. En help kinderen inspireren hun kracht terug te vinden!

Koko kinderopvang heeft een superactie voor de Regenboogboom gehouden.

2012: Ladies Circle Epe hield een Tropical Party in regenboogkleuren. Warm en zonnig feest!

Kaeskoppenstad is het grootste evenement van Alkmaar en brengt de glorieuze periode uit de Alkmaarse geschiedenis tot leven. Je waant je in de 16e eeuw met stadspoorten, zo’n 700 middeleeuwse bewoners, winkeliers, en middeleeuwse tradities. Kom naar d'Oude binnenstad van Alkmaar. Zaterdag van 15.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en beleef een waar spektakel. Bedelaars, kaasdames en bloemenmeisjes halen geld op voor het goede doel! En dat mogen wij zijn dit jaar!!!

Lisette Doesburg van Dankbaar heeft voor ons een collectie met kristallen harten gemaakt in verschillende kleuren. Ze zijn te koop via www.dankbaar.org en 20% van de opbrengst is voor de Regenboogboom! Wat een ontzettend mooi gebaar. Dank je wel Lisette en collega's!