Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Prve Ruke, Iz Prve and more!

Samsung Electronics jučer je službeno otvorio vrata Executive Briefing Centra u Ljubljani, prve takve lokacije u regiji. Jedinstven izložbeni prostor mjesto je na kojem svi potencijalni i postojeći poslovni korisnici mogu iz prve ruke provjeriti kako se rješenja i uređaji tvrtke Samsung uklapaju u njihovo poslovanje te pomažu u odgovoru na svakodnevne izazove, povećavaju produktivnost i jačaju konkurentnost na dinamičnom tržištu.

Google se odlučio napasti Apple na tržištu pametnih telefona, a njihovi aduti bit će Pixel i Pixel XL uređaji. Osim po specifikacijama, udaraju i po pitanju cijena, koje su Android zajednicu podosta p

Prije nego što šaljete životopis, bilo bi dobro da uz njega pošaljete i odgovarajuće motivacijsko pismo. Mnogi samo pošalju svoj životopis no zaborave da poslodavci vole kada u ruke ili na mail dobiju

Loše vijesti za korisnike starih Nokia uređaja, no to se u neku ruku moglo i očekivati. Microsoft nemilice gasi sve što se zove „Nokia“, a tu sudbinu neće izbjeći ni Nokia Store. Microsoft Lumia je preuzela sva obilježja Nokije što je bio znak da i drugi Nokia brandovi mogu očekivati gašenje.

Apple je testirao različite načine punjenja, kako bi pronašao rješenje za kratku autonomiju baterije kod pametnih satova. Prema nedavnim napisima, Apple je testirao tri načina punjenja baterije, a jedan od ta tri načina bi u skoroj budućnosti mogao riješiti problem kratke autonomije baterije kod smartwatch gadgeta.

Microsoft je kako je i najavio od danas, bolje rečeno od noćas po hrvatskom vremenu, pustio prve nadogradnje postojećih operativnih sustava Windows 8, Windows 7 na novu inačicu Windowsa 10. I dok čekamo da se nadogradnje pojave na našim računalima ponovimo neke od ključnih stvari vezanih uz Windowse 10.

Uvijek je problem zbrojiti dojmove koje vam ostavi grad kao što je Instanbul. Ako ste ga posjetili onako turistički, jasno vam je o čemu pričam - spoj istoka i zapada, kultura i nacija, povijesti i sadašnjosti, trgovine i domaćinstva, sve je to nevjerojatan doživljaj koji ljude uobičajeno ostavljaju ili bez riječi ili ih jednostavno uplaše.

Nakon pokretanja izvorne samostalne aplikacije za Google Docs i Sheets na iOS prije nekoliko mjeseci, bilo je samo pitanje vremena kada će Google besplatno lansirati Slides. To se upravo i dogodilo, a prve reakcije korisnika su i više nego pozitivne.

Budućnost 4K videa bila je pod upitnikom jer je grupacija HEVC Advance, koja polaže prava na H.265/HEVC video format, ključan za 4K sliku, tražila previše novca. Toliko su se u svojim zahtjevima razgr

Apple se predstavljanjem iPhone 2007. godine upisao u povijest i ostat će upamćeni kako kompanija koja je napravila pravu tehnološku (r)evoluciju, ali od prve sekunde uspjeh im se pokušava nekako ospo