Explore Your, Cook and more!

Explore related topics

Lakra turshi 1

Lakra turshi 1

jaffabiskota7.

jaffabiskota7.

omlet i gjelbert

omlet i gjelbert

Perbersit: 5 veze 100 gr sheqer 100 gr margarin 200 gr miell 2 sheqer vanilje 1 pluhur per pjekje 100 gr arra 5 gr kanelle(cimet) Udhezimet: Ndajme te bardhat nga te verdhat e vezeve. Te bardhat tunden ne shkume te forte. Perziejme margarinen me sheqerin pluhur derisa te shkumezoje. Shtojme sheqer vaniljen dhe te verdhat...Read More

Perbersit: 5 veze 100 gr sheqer 100 gr margarin 200 gr miell 2 sheqer vanilje 1 pluhur per pjekje 100 gr arra 5 gr kanelle(cimet) Udhezimet: Ndajme te bardhat nga te verdhat e vezeve. Te bardhat tunden ne shkume te forte. Perziejme margarinen me sheqerin pluhur derisa te shkumezoje. Shtojme sheqer vaniljen dhe te verdhat...Read More

omlete

omlete

Interesting Albania - http://www.travelandtransitions.com/destinations/destination-advice/europe/

Interesting Albania - http://www.travelandtransitions.com/destinations/destination-advice/europe/

Pinterest
Search