Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

What Therapists Need to Know About Executive Function Skills

A therapist's guide to executive function skills, perfect for Occupational Therapists, Physical Therapists and Speech Therapists wanting to learn about executive functioning skills in the pediatric setting.

Ook al lijkt de piramidestructuur over #behoeften wat kort door de bocht, i.c.m #identiteit is het een interessante praatplaat...

Verder studeren met autisme

Sta stil bij alles dat je hebt, zondag is daar een perfecte dag voor. Misschien kun je nog meer uit het leven halen, verder studeren, sterker worden, groeien, nog een webshop openen. Wat zal het je brengen? Weegt het op tegen de energie die het kost. Niet alles wat kan, moet Fijne zondag winnaars❗

Ik ben zeer gemotiveerd en verantwoordelijk. Ik wil verder studeren graag bij ICR. Ik heb pit maar ik vind dat ook nodig naast mijn motivatie.

Michael besloot om rechten te gaan verder studeren. Hij nam deel aan een zaak rond de SS in tijden van de tweede wereldoorlog. Bewakers van concentratiekampen werden veroordeeld. Het waren heel leerrijke zaken voor een student. Het is de eerste keer in jaren dat hij Hanna terugzag. Weliswaar als verdachte.

Verder studeren met autisme : praktische handvatten voor studenten, docenten en begeleiders in het hoger onderwijs / Vloeberghs, Isabelle; De Pau, Ruth.

Je bent op zoek naar een studierichting. Een richting die goed bij je past en die je alle kansen geeft voor jouw toekomst. Onderwijskiezer helpt je in die zoektocht.